SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Lavanda 5L
SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Lavanda 5L

Šifra proizvoda:20912

SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Lavanda 5L

1.450,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Sanicat svojim visoko kvalitetnim i inovativnim proizvodima godinama brine o našim ljubimcima. Ako tražite pouzdano i kvalitetno higijensko rešenje za vašu mačku Sanicat je odličan izbor.

Varijacije proizvoda:
  • SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Fragrance Free 5L
  • SANICAT Diamonds silikonski pesak  za mačke Citric 5L

Opis proizvoda:

Silikonski pesak za mačke, optimalna kontrola neugodnih mirisa uz pomoć mirisa lavande, velika moć upijanja, lagan i bez prašine, nežan za šapice, dugo zadržava čistoću, jednostavan za održavanje.
Sanicat Diamonds lavanda - silikonski pesak za mačke vrlo jednostavan za održavanje. Idealan je za vlasnike mačaka koji nemaju dovoljno vremena za čišćenje WC-a svog kućnog ljubimca. Zahvaljujući sastavu, pesak je vrlo lagan i gotovo bez prašine. Zbog toga se ne lepi na šapice vašeg ljubimca, a vaš će dom uvijek biti higijenski čist. Sanicat Diamonds ima veliku sposobnost upijanja i optimalnu kontrolu neugodnih mirisa uz pomoć mirisa aloe vere. Urin, neugodni mirisi i klice neutrališu se već za nekoliko sekundi - tečnost se apsorbuje, a molekuli mirisa ostaju vezani. Brojne mikro pore preuzimaju tečnost odmah i dugotrajno. Na takav je način mačji toalet uvek suv. Osim toga, zrna su izuzetno sitna i meka pa su nežna za osjetljive mačje šapice.

Specifikacije proizvoda:

  • Tip posipa:
    • Silikonski posipi
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti