Isporuka

Isporuka robe kurirskom službom

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

 

Svi proizvodi poručeni putem Vet Anima d.o.o. web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 3-5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskom službom City Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskom službom omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za porudžbine čija je vrednost veća od 4.000 RSD i čija je težina do 30kg. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje do 390 dinara. Isporuka porudžbina koje prelaze 30kg se obračunava po cenovniku kurirske službe. Svaki sledeći 1 kilogram se naplaćuje dodatno 32,00 din bez PDV-a, ili 38,40 din sa PDV-om.

Za sve porudžbine kreirane posle 17h, proces obrade započinje prvog narednog radnog dana.

Kurirska služba će Vas kontaktirati pre isporuke pošiljke. Isporuka se vrši radnim danima u periodu od 09 do 17 časova. Molimo Vas da u tom periodu budete raspoloživi za dostavu. Ukoliko vas kurirska služba ne nađe na adresi, isporuka će biti ponovljena još jednom, nakon čega se vraća u magacin Vet Anima d.o.o. U slučaju neuspele isporuke, troškove naknadne dostave snosi Kupac bez obzira na vrednost porudžbine.

Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +38162585884 od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova ili putem e-mail adrese prodaja@vetanima.rs.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke, pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe City Express.
 

Preuzimanje robe u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada Vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje.