O nama

Ako ste i Vi osoba koja neizmerno voli svog kućnog ljubimca i svakodnevno brine o njegovom zdravlju i zadovoljstvu, onda ste na pravom mestu! Nama je najvažnije da pomognemo Vama i Vašem ljubimcu, a to činimo već gotovo punih 6 godina!

Briga i ljubav prema kućnim ljubimcima podstakla nas je da otvorimo prvo maloprodajni objekat a sada i ONLINE prodavnicu. Mi smo specijalizovani za prodaju hrane za kućne ljubimce, poslastice, preparate, kozmetiku za kućne ljubimce, raznu opremu kao i savetovanje za zdravlje i negu Vaših kućnih ljubimaca. Poslujemo u okviru kompanije Vet Anima d.o.o., Sredačka 3, Beograd-Vračar, mat.br. 21143600, PIB: 109215427.

Zdravlje Vaših kućnih ljubimaca usko je povezano sa njihovom ishranom i negom, i zato želimo da kvalitetnim i stručnim savetima Vama i Vašem ljubimcu pomognemo pri kvalitetnom izboru idealne hrane i preparata za negu.

Neprestano tražimo nove načine kako da Vam olakšamo kupovinu, pa smo tako pokrenuli i ovu ONLINE prodavnicu kako bi Vi što brže i jednostavnije nabavili sve za Vašeg ljubimca.

Obzirom da uživamo u radu i komunikaciji sa ljudima, slobodno nam se javite,  pošaljite nam e-mail, kontaktirajte preko društvenih mreža ili nas nazovite kako bi zajedničkim snagama obezbedili sve sve za Vašeg  ljubimca. Pozivamo Vas da nas i lično posetite u Sredačkoj 3, na Vračaru, u Beogradu.

Mi se svakog dana trudimo i činimo sve kako bi asortiman učinili velikim i raznovrsnim,  i radujemo se svakom zajedničkom susretu sa Vašom šapicom u našoj radnji u Beogradu.