SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Fragrance Free 5L
SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Fragrance Free 5L

Šifra proizvoda:20537

SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Fragrance Free 5L

1.450,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Sanicat svojim visoko kvalitetnim i inovativnim proizvodima godinama brine o našim ljubimcima. Ako tražite pouzdano i kvalitetno higijensko rešenje za vašu mačku Sanicat je odličan izbor.

Varijacije proizvoda:
  • SANICAT Diamonds silikonski pesak za mačke Lavanda 5L
  • SANICAT Diamonds silikonski pesak  za mačke Citric 5L

Opis proizvoda:

Lagani silikonski pesak od perla silikatnog gela bez mirisa, izuzetno upijanje i optimalna kontrola mirisa, skoro potpuno bez prašine, njžan na osetljivim mačjim šapicama, dugotrajna čistoća.
Sanicat Diamonds je pesak za mačke od perla silikatnog gela, koje čine mačji wc jednostavnim za održavanje. Pesak je posebno namenjen vlasnicima mačaka koji imaju malo vremena za čišćenje mačjeg toaleta.
Zahvaljujući sastavu je posebno lagan i skoro uopšte ne proizvodi prašinu. Pritom se pesak ne lepi za šape Vaše ljubimice. Vaš dom će ostati higijenski čist.
Sanicat Diamonds brine za snažno upijanje i optimalnu kontrolu mirisa. Urin, mirisi i klice se neutrališu u nekoliko sekundi - vlažnost se upija, molekule mirisa se vežu. Mnoge mikropore instantno upijaju vlažno i to dugotrajno. Tako mačji toalet trajno ostaje suv.
Zrnca peska su posebno sitna i mekana. Nežna su na osetljivim mačjim šapicama.

Specifikacije proizvoda:

  • Tip posipa:
    • Silikonski posipi
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti