SCHESIR Cat Stix Kremasta poslastica sa lososom kesica 15g
SCHESIR Cat Stix Kremasta poslastica sa lososom kesica 15g

Šifra proizvoda:20847

SCHESIR Cat Stix Kremasta poslastica sa lososom kesica 15g

115,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Schesir je super premium brend hrane za pse i mačke, proizvedene od najkvalitetnije ribe i mesa. Schesir omogućuje kvalitetan i potpun obrok osetljivim i probirljivim kućnim ljubimcima. Ova italijanska kompanija postaje sve konkurentnija na svetskim tržištima, zahvaljujući veoma dobrom odnosu cene i kvaliteta. Danas je Schesir jedna od najkvalitetnijih i najtraženijih hrana za mačke. Fokus je stavljen i na male rase pasa, pa je u tom segmentu Schesir već zavidno pozicioniran zahvaljujući odličnim iskustvima odgajivača i vlasnika.

Opis proizvoda:

Poslastice za mačke sa lososom u kremastom musu.
Schesir razume da vaša mačka s vremena na vreme zaslužuje dodatno maženje. Zato postoji Schesir STIX - linija kremastih poslastica koje ne samo da će razmaziti vašu mačku, već pružaju i dodatnu hidrataciju. Bilo kao užina između obroka ili kao dodatak drugoj hrani, Schesir STIX nudi ukusnu poslasticu koja će učiniti da se vaša mačka rastopi od zadovoljstva. Obezbedite svom voljenom ljubimcu ove pažljivo sastavljene poslastice i gledajte kako uživa u svakom ukusnom zalogaju.
Dopunska hrana koja pored obilja ukusa pruža i hidrataciju. Bez žitarica. Može se služiti samostalno ili u kombinaciji sa drugom hranom.
Sastav:  lososov bujon 63%, losos 19%, skuša 12%, skrob tapioke, jaja u prahu, hidrolizovani pileći i proteini tune, ekstrakt ribe, minerali
Analitički sastav: proteini 7%, sirove masti 1%, sirovi pepeo 1%, sirova vlakna 0,1%, vlaga 89%

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Losos
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti