TROVET Intestinal Dog konzerva za pse 400g
TROVET Intestinal Dog konzerva za pse 400g

Šifra proizvoda:20526

TROVET Intestinal Dog konzerva za pse 400g

669,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trovet je poznati holandski brend medicinirane hrane koja je usmerena na životinje sa zdravstvenim problemima, koji zahtevaju posebnu ishranu. Trovet proizvodi uključuju vrlo širok spektar hipoalergenih proizvoda i specijalnih poslastica koje se mogu davati pored dijetetske hrane. Svi TROVET proizvodi razvijeni su na osnovu aktuelnih saznanja o ishrani i sadrže samo visokokvalitetne sastojke, bez veštačkih pojačivača mirisa i ukusa. Rezultat je širok asortiman proizvoda koji pruža sve što je vašem ljubimcu potrebno za dug i zdrav život.

Opis proizvoda:

Kompletna, hipoalergena dijetalna hrana za pse u konzervi sa gastrointestinalnim poremećajima, zasnovana na jednom izvoru životinjskih proteina (patka) i jednom izvoru ugljenih hidrata (krompir).
Trovet Intestinal je kompletna dijetetska hrana za pse koja podržava gastrointestinalni trakt. Korišćenje krompira kao izvora ugljenih hidrata čini ovu hranu visoko svarljivom, a dodavanje i fermentabilnih i nefermentabilnih vlakana promoviše zdrav gastrointestinalni trakt. Dalje, broj upotrebljenih sastojaka je što manji, kako bi se stres na digestivnom traktu održao na niskom nivou i rizik od alergijske reakcije minimizirao. U ovij hrani je patka jedini izvor životinjskih proteina. Patka je poznata po tome što je izvor proteina koji retko izaziva reakcije preosetljivosti. To dijetu čini pogodnom za pse sa preosetljivošću na hranu.
Indikacije: Gastro-intestinalni poremećaji, Dijareja, Kolitis, Enteritis, Alergija na hranu, Netolerancija na hranu, Štenad isključujući; videti kontraindikacije
Kontraindikacije: Preosetljivost na proteine patke, Dijetalne potrebe sa malo proteina i / ili masti, (Ektra) štenad velike rase, mlađi od 12 meseci
Karakteristike proizvoda: Hipoalergena dijetetska hrana zasnovana na jednom izvoru životinjskih proteina (patka) i jednom izvoru ugljenih hidrata (krompir). Sprečava imunološke reakcije (alergija na hranu) ili neimunološke reakcije (intolerancija na hranu) u obliku kožnih problema i / ili probavnih tegoba (dijareja, povraćanje). Prelazak na hipoalergenu dijetu pomoći će polako smanjiti svrab. Ovo smanjuje ogrebotine, trljanje i grizenje, što može prouzrokovati sekundarne lezije kože.
Savet za primenu: Pre upotrebe preporučuje se traženje mišljenja veterinara. Preporučeno trajanje upotrebe je u početku 3 do 12 nedelja za probavne probleme i 3 do 8 nedelja u slučaju preosetljivosti na hranu. Kada simptomi nestanu, Intestinal se može davati doživotno kao kompletna dijetetska hrana.
Sastojci (suvi): krompir, pačji obrok, živinska mast, celulozna pulpa, laneno seme, živinska jetra (hidrolizat), suncokretovo ulje, rogač, fruktooligosaharidi (FOS), lecitin, hidrolizat ekstrakta kvasca (izvor mano-oligosaharida (MOS)), monokalcijum fosfat, vitamini i elementi u tragovima, holin hlorid, bentonit. Prosečna analiza (po kg) Proteini22,0% Sadržaj masti16,0% Neorganske materije6,5% Sirova vlakna2,5% Vlaga8,0% Ugljeni hidrati45,0% Vitamin A15000 IU / kg Vitamin D31000 IU / kg Vitamin E150 mg / kg Vitamin C100 mg / kg Kalcijum (Ca) 1,30% Fosfor (P) 1,00% Natrijum (Na) 0,35% Kalijum (K) 0,80% Cink (Zn) 110 mg / kg Jod (I) 2 mg / kg Linolna kiselina3,80% Alfa linolenska kiselina0,90% Energija: 15,5 MJ / kg – 3708 kcal / kg

 

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Gastrointestinalni poremećaji
  • Tip dijete:
    • Konzerve
  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Odrasli psi