TROVET Hypoallergenic Cat Lamb konzerva za mačke 200g
TROVET Hypoallergenic Cat Lamb konzerva za mačke 200g

Šifra proizvoda:20524

TROVET Hypoallergenic Cat Lamb konzerva za mačke 200g

495,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trovet je poznati holandski brend medicinirane hrane koja je usmerena na životinje sa zdravstvenim problemima, koji zahtevaju posebnu ishranu. Trovet proizvodi uključuju vrlo širok spektar hipoalergenih proizvoda i specijalnih poslastica koje se mogu davati pored dijetetske hrane. Svi TROVET proizvodi razvijeni su na osnovu aktuelnih saznanja o ishrani i sadrže samo visokokvalitetne sastojke, bez veštačkih pojačivača mirisa i ukusa. Rezultat je širok asortiman proizvoda koji pruža sve što je vašem ljubimcu potrebno za dug i zdrav život.

Opis proizvoda:

Kompletna, lako svarljiva dijetetska vlažna hrana u konzervi hrana za mačke sa preosetljivošću na hranu, zasnovana na jednom izvoru životinjskih proteina (jagnjetina) i jednom izvoru ugljenih hidrata (pirinač).
Sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju svedeni su na minimum u hipoalergenim dijetama. Sve hipoalergijske dijete TROVET zasnovane su na jednom izvoru (životinjskog) proteina i jednom izvoru ugljenih hidrata i sadrže sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama. Dodavanje vitaminsko-mineralne mešavine nije potrebno. Sve varijante dijetetske hrane TROVET sa hipoalergenom hranom mogu se dati doživotno.
Indikacije: Alergija na hranu, Netolerancija na hranu, Mačići
Karakteristike proizvoda: Hipoalergena dijetetska hrana zasnovana na jednom izvoru životinjskih proteina (jagnjetina) i jednom izvoru ugljenih hidrata (pirinač). Sprečava imunološke reakcije (alergija na hranu) ili neimunološke reakcije (intolerancija na hranu) u obliku kožnih problema i / ili probavnih tegoba (dijareja, povraćanje). Prelazak na hipoalergenu dijetu pomoći će polako smanjiti svrab. Ovo smanjuje ogrebotine, trljanje i grizenje, što može prouzrokovati sekundarne lezije kože.
Savet za primenu: Pre upotrebe preporučuje se traženje mišljenja veterinara. Preporučeno trajanje upotrebe hipoalergijskog (jagnjećeg) je u početku 3-8 nedelja. Kada simptomi preosetljivosti nestanu, Hipoalergen (Jagnjetina) se može hraniti doživotno kao kompletna dijetetska hrana.
Sastojci (mokri): jagnjetina, pirinač, suncokretovo ulje, minerali, maslinovo ulje.

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva:
    • Preosetljivost na hranu
  • Tip dijete:
    • Konzerve
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke