Nature's Protection White Dog Healthy Hips&Joints With White Fish 110g
Nature's Protection White Dog Healthy Hips&Joints With White Fish 110g

Šifra proizvoda:20240

Nature's Protection White Dog Healthy Hips&Joints With White Fish 110g

390,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Protection Superior Care je hrana posebno formulisana od strane veterinara kako bi zadovoljila specifične nutritivne potrebe štenadi i odraslih pasa bele, riđe i crne boje dlake kao i onih sa osetljivim digestivnim traktom i kožom. Pored upotrebe najkvalitetnijih sirovina, čije su poreklo i kvalitet strogo kontrolisani u laboratorijama, Nature`s Protection u svom sastavu poseduje zeolit - kinoptilolit. Klinoptilolit je mineral koji se zbog svog pozitivnog efekta, već decenijama koristi u ishrani kako ljudi, tako i životinja, i uspešno uklanja toksine i teške metale iz organizma, poboljšava apsorpciju hranljivih materija, jača imuni sistem.

Opis proizvoda:

Poslastice bez žitarica sa belom ribom namenjene odraslim psima bele i svetle boje dlake napravljene da ojačavaju kosti i zglobove.
Poslastice bez žitarica sa belom ribom namenjene odraslim psima bele i svetle boje dlake napravljene da ojačavaju kosti i zglobove
Sastojci će takođe pomoći da dlaka Vašeg psa izgeda besprekorno
Žitarice mogu da izazovu alergije i probleme sa digestivnim traktom. Ove poslastice su idealne za pse koji imaju osetljiv digestivni trakt i koji su podložni pojavi alergija. Izbalansirani sastav probiotika i prebiotika pomaže da se osigura pravilan balans crevnih bakterija, zdrava crevna flora i varenje.
Za osetljive i alergične pse
Kako ove poslastice ne sadrže bilo koju vrstu žitarica pogodne su za pse sa osetljivim digestivnim traktom
Glukozamin
Glukozamin je neophodan za zdravlje i jačinu kostiju i zglobova
Bela riba
Glavni i lako svarljivi izvor proteina je bela riba koa ima anti-alergijska svojstva. Usled pažljivo odabranih proteina, ove poslastice su posebno pogodne za pse bele i svetle boje dlake
Sastav: Bela riba - sušena i fino mlevena ( min 24% ), sušeni krompir, krompirov skrob, hidrolizovani živinski obrok, morska trava Ascophyllum nodosum 6%, sorbitol, glicerin, glukozni sirup, vlakna graška 4%, lososvo ulje 3%, dinamički mikronizovani klinoptiolit 1%, hitozamin, inulin, ekstrakt zelenog čaja 0,5%, glukozamin, hrondotoin sulfat, ekstrakt melise, minerali, mikroalge  Schizochytrium sp. 0,16 %, probiotici Bacillus subtilis.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Bela riba
  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti