Natures protection kitten sosić za mačIće sa piletinom I zečetinom 100g
Natures protection kitten sosić za mačIće sa piletinom I zečetinom 100g

Šifra proizvoda:17369

Natures protection kitten sosić za mačIće sa piletinom I zečetinom 100g

149,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Protection Superior Care je hrana posebno formulisana od strane veterinara kako bi zadovoljila specifične nutritivne potrebe štenadi i odraslih pasa bele, riđe i crne boje dlake kao i onih sa osetljivim digestivnim traktom i kožom. Pored upotrebe najkvalitetnijih sirovina, čije su poreklo i kvalitet strogo kontrolisani u laboratorijama, Nature`s Protection u svom sastavu poseduje zeolit - kinoptilolit. Klinoptilolit je mineral koji se zbog svog pozitivnog efekta, već decenijama koristi u ishrani kako ljudi, tako i životinja, i uspešno uklanja toksine i teške metale iz organizma, poboljšava apsorpciju hranljivih materija, jača imuni sistem.

Opis proizvoda:

Kompletna vlažna hrana u obliku preliva namenjena ishrani mačića i juniora koja može pomoći u njihovom zdravom rastu i razvoju.
Prelivi namenjeni ishrani mačaka i mačića su ukusna novina u Nature's Protection liniji proizvoda. Hrana je napravljena od namirnica najvišeg kvaliteta sa procentom mesa do impresivnih 50%. Ova lako svarljiva hrana za mačke je vrlo mekana i laka za žvakanje. Vaša mačka će obožavati ovu ukusne i sočne zalogaje!
Kitten Chicken&Rabbit Healthy Growth je kompletna vlažna hrana najvišeg kvaliteta sa piletinom i zečetinom namenjena ishrani mačića i juniora. Posebna formula ove hrane može pomoći njihovom zdravom rastu i razvoju. Hrana dolazi u obliku preliva a pakovanje je jako praktično i lako za upotrebu.
- Sadrži piletinu i zečetinu
- Ukupni sadržaj mesa je 50%
- Bez veštačkih boja i pojačivača ukusa
- Sadrži vitamine i minerale koji mogu pomoći održanju jakog prirodnog imuniteta i osigurati zdrav rast i razvoj mladog organizma mačke
- Uz dodatak taurina koji pomaže zdravlje srca
- Mekana i laka za žvakanje
- Lako svarljiva
- Praktično pakovanje: lako za otvaranje i ishranu mačaka tokom putovanja
Benefiti:
- Proizvodi ne sadrže veštačke boje, pojačivače ukusa i konzervanse
- Posebno balansirana kombinacija vitamina i minerala za optimalan rast i razvoj organizma mladih mačaka
- Vitamini i minerali mogu pomoći da se održi zdrav i jak imunitet. Povećani udeo vitamina E pomaže telu da se oslobodi slobodnih radikala i deluje kao antioksidans. Dodatak taurina pomaže zdravlje srca
Sastav: Meso i derivati mesa 50% ( 4% piletina, 4% zečetina ), ekstrakti proteina biljnog porekla, minerali, šećeri.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Visok sadržaj mesa
  • Ukus:
    • Piletina
    • Zečetina
  • Životno doba - mačke:
    • Mačići