Nature's Variety Selected No Grain Sterilised Cat Chicken 300g
Nature's Variety Selected No Grain Sterilised Cat Chicken 300g

Šifra proizvoda:20826

Nature's Variety Selected No Grain Sterilised Cat Chicken 300g

669,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Variety je Američki brend sa svojim predstavništvom za celu Evropu koji se nalaze u Španiji gde se hrana i proizvodi. Cilj brenda je da ponudi potpunu, uravnoteženu i kvalitetnu hranu za naše ljubimce. Sve hrane pod ovim brendom su u superpremium i ultrapremium segmentu hrana.

Opis proizvoda:

Suva hrana za odrasle sterilisane i kastrirane mačke, sa više od 30% otkoštene piletine iz slobodnog uzgoja, uravnotežena i bogata proteinima, pomaže pri kontroli telesne težine, bez žitarica.
Otkošteno meso kao sastojak broj 1 pruža najbolji kvalitet i jedini je sastojak koji može da se promoviše kao čisto meso. Sprečiti neželjeno debljanje i istovremeno u potpunosti uživati u svakom obroku – teško, ali nije nemoguće! Hrana Nature's Variety Selected Sterilised sa piletinom iz slobodnog uzgoja ističe se izvrsnim ukusom i povoljno deluje na kontrolu telesne težine – idealna za sterilisane i kastrirane mačke koje moraju da obrate pažnju na održavanje vitke linije. Hrana sadrži mnogo piletine iz slobodnog uzgoja koja je zaslužna za izvrstan ukus. Vašem ljubimcu ujedno obezbeđuje lako svarljive proteine. Takođe sadrži lako svarljive ugljenih hidrata i izvore energije kao što su batat i grašak. Hrani ne sadrži žitarice. Obogaćena je biljnim sastojcima koje su izvor vitalnih materija kao što su minerali i vitamini. Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa.
Sastav: Otkoštena piletina iz slobodnog uzgoja* (30 %), sušeni pileći protein (26 %), sušeni grašak* (9 %), krompirov skrob*, sušeni slanutak* (5 %), vlakna graška*, sušeni batat* (4 % ), krompirov protein, hidrolizat proteina (3 %), živinska mast * (2,5 %), sušeni koren cikorije*, minerali, sušena šargarepa* (0,5 % što odgovara 4 % sveže šargarepe), sušeni brokuli* (0,5% što odgovara 4 % svežeg brokola), sušena jabuka* (0,3 % što odgovara 2 % sveže jabuke), sušeni kelp (velika, smeđa morska alga)* (0,01 %), sušeni ruzmarin* (0,01 %).
* = prirodni sastojci

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Sterilisane mačke
  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Piletina
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke