Nature's Variety Selected No Grain Chicken Kitten 1.25kg
Nature's Variety Selected No Grain Chicken Kitten 1.25kg

Šifra proizvoda:20496

Nature's Variety Selected No Grain Chicken Kitten 1.25kg

1.999,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Variety je Američki brend sa svojim predstavništvom za celu Evropu koji se nalaze u Španiji gde se hrana i proizvodi. Cilj brenda je da ponudi potpunu, uravnoteženu i kvalitetnu hranu za naše ljubimce. Sve hrane pod ovim brendom su u superpremium i ultrapremium segmentu hrana.

Opis proizvoda:

Suva hrana bez žitarica za mačiće (1-12 mjeseci), sa više od 30% otkoštene piletine iz slobodnog uzgoja, idealna za fazu rasta, podržava optimalan razvoj, obogaćena biljnim sastojcima.
Otkošteno meso kao sastojak broj 1 pruža najbolji kvalitet i jedini je sastojak koji može da se promoviše kao čisto meso.
Rast i otkrivanje novog sveta - prva godina života posebno je uzbudljiva za mlade mačke i karakteriše je brzi telesni razvoj. Pogodna hrana je važna kako bi se male mačke mogle optimalno da razvijaju. Nature's Variety Selected Kitten piletina iz slobodnog uzgoja suva hrana savršena je za mačiće stare do 12 meseci. Omogućava Vašoj maloj ljubimici sve važne hranjive materije koje su važne za optimalan razvoj.
Hrana za mačiće pripremljena je od mnogo ukusne piletine iz slobodnog uzgoja, koja između ostalog sadrži vredne životinjske proteine. Oni su važni za izgradnju i održavanje mišića. Tu su i razni izvori ugljenih hidrata poput batata i graška koji vašoj mački obezbeđuju energiju. Uravnotežena receptura obogaćena je povrćem i voćem kako bi se obezbedila ishrana bogata vitalnim materija. Nature's Variety Selected Kitten piletina iz slobodnog uzgoja ne sadrži žitarice i stoga je vrlo pogodna za mačiće sa određenim intolerancijama.
Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa.
Sastav: Piletina iz slobodnog uzgoja bez kostiju* (32%), sušeni pileći proteini (32%), sušeni grašak* (9%), živinska mast* (5,5%), skrob graška*, sušeni slanutak* (4%), sušeni slatki krompir * (4%), hidrolizat proteina (2,5%), sušeni koren cikorije*, riblje ulje* (0,5%), sušena šargarepa* (0,5%, odgovara 4% sveže šargarepe), sušena brokuli* (0,5%, odgovara 4% svežeg brokula), sušena jabuka* (0,3%, što odgovara 2% sveže jabuke), minerali, sušene morske alge* (0,01%), sušeni ruzmarin* (0,01%).
* = prirodni sastojci."

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Piletina
  • Životno doba - mačke:
    • Mačići