Nature's Variety Original No Grain Sterilised Cat Salmon 1.25kg
Nature's Variety Original No Grain Sterilised Cat Salmon 1.25kg

Šifra proizvoda:20495

Nature's Variety Original No Grain Sterilised Cat Salmon 1.25kg

1.699,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Variety je Američki brend sa svojim predstavništvom za celu Evropu koji se nalaze u Španiji gde se hrana i proizvodi. Cilj brenda je da ponudi potpunu, uravnoteženu i kvalitetnu hranu za naše ljubimce. Sve hrane pod ovim brendom su u superpremium i ultrapremium segmentu hrana.

Opis proizvoda:

Potpuna suva hrana za sterilisane i kastrirane mačke, sa više od 20% otkoštenog lososa, obogaćena povrćem i voćem, pomaže pri kontroli telesne težine.
Otkošteno meso kao sastojak broj 1 pruža najbolji kvalitet i jedini je sastojak koji može da se promoviše kao čisto meso.
Sladokusci sa četiri šapice obožavaju miris i ukus ribe i vrlo će teško odoleti hrani Nature's Variety Original Sterilised sa lososom. Ova je suva hrana je bogata lososom i vrlo je pogodna za sterilisane i kastrirane mačke zahvaljujući prilagođenom sadržaju energije i hranjivih materija.
Osim vrlo kvalitetne ribe koja je izvor životinjskih proteina, hrana sadrži rižu i mahunarke kao izvore energije. Takođe, sadrži i voće i povrće koje sastav obogaćuje vitalnim materijama. Nature's Variety Original Sterilised sa lososom mačku opskrbljuje dragocenim mineralima, vitaminima i biljnim vlaknima. Prilagođena receptura korisno deluje na kontrolu telesne težine.
Sastav: Otkošteni losos* (20 %), smeđa riža* (13,5 %), sušeni protein lososa (13 %), kukuruzni protein, sušeni grašak* (10,5 %), krompirov protein, sušeni protein tune (4 %), ovas* (4 %), životinjska mast* (3,5 %), vlakna graška*, hidrolizat proteina (3 %), repina pulpa*, minerali, sušena šargarepa* (0,5 % što odgovara 4 % sveže šargarepa), sušena jabuka* (0,3 % što odgovara 2 % sveže jabuke).
* = prirodni sastojci

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Sterilisane mačke
  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Losos
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke