Nature's Variety Original No Grain Medium&Maxi Adult Dog Turkey 2kg
Nature's Variety Original No Grain Medium&Maxi Adult Dog Turkey 2kg

Šifra proizvoda:20565

Nature's Variety Original No Grain Medium&Maxi Adult Dog Turkey 2kg

2.290,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Variety je Američki brend sa svojim predstavništvom za celu Evropu koji se nalaze u Španiji gde se hrana i proizvodi. Cilj brenda je da ponudi potpunu, uravnoteženu i kvalitetnu hranu za naše ljubimce. Sve hrane pod ovim brendom su u superpremium i ultrapremium segmentu hrana.

Opis proizvoda:

Suva hrana bez žitarica za pse srednjih i velikih rasa sa više od 20% otkoštene ćuretine, bogata proteinima, uravnotežena, obogaćena biljnim sastojcima bogatim vitalnim materijama.
Otkošteno meso kao sastojak broj 1 pruža najbolji kvalitet i jedini je sastojak koji može da se promoviše kao čisto meso.
Čak će i oni izbirljivi četvoronožni prijatelji biti oduševljeni ako je na jelovniku hrana Nature's Variety Original No Grain Medium Adult sa ćuretinom. Ova se suva hrana ističe recepturom bogatom mesom. Vrlo je ukusna, a sastav joj je bogat vitalnim materijama.
Hrana je proizvedena u Španiji. Ne sadrži žitarice, a umesto pšenice i kukuruza, kao lako svarljivi izvor ugljenih hidrata služe batat, grašak i slanutak koji psa opskrbljuju sadovoljno energije. Osim toga, hrana Nature's Variety Original No Grain Medium Adult sa ćuretinom obogaćena je i drugim biljnim sastojcima kao izvorima minerala, vitamina i biljnih vlakana.
Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa
Zdravlje kože i dlake: posebni sastojci mogu pomoći u održavanju zdrave kože i dlake
Sastav: Otkoštena ćuretina* (20 %), sušeni ćureći protein (13 %), sušeni grašak* (12,5 %), sušeni krompir* (12 %), skrob graška*, sušeni pileći protein (8 %), masnoća živine* (6,5 %), sušeni slanutak* (6 %), hidrolizat proteina (4 %), vlakna graška*, sušeni koren cikorije*, minerali, sušena šargarepa* (0,5 % što odgovara 4 % sveže mrkve), sušena jabuka* (0,3 % što odgovara 2 % sveže jabuke).
* = prirodni sastojci

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Ćuretina
  • Veličina rase - psi:
    • Srednje i velike rase
  • Životno doba - psi:
    • Odrasli psi