Nature's Variety Dog Selected No Grain Mini Chicken 600g
Nature's Variety Dog Selected No Grain Mini Chicken 600g

Šifra proizvoda:20853

Nature's Variety Dog Selected No Grain Mini Chicken 600g

940,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Nature's Variety je Američki brend sa svojim predstavništvom za celu Evropu koji se nalaze u Španiji gde se hrana i proizvodi. Cilj brenda je da ponudi potpunu, uravnoteženu i kvalitetnu hranu za naše ljubimce. Sve hrane pod ovim brendom su u superpremium i ultrapremium segmentu hrana.

Opis proizvoda:

Potpuna suva hrana za odrasle pse malih rasa, sa više od 30% otkoštene piletine iz slobodnog uzgoja, batata, povrća i voća, receptura bez žitarica.
Otkošteno meso kao sastojak broj 1 pruža najbolji kvalitet i jedini je sastojak koji može da se promoviše kao čisto meso.
Ako Vam je važna zdrava ishrana za vašeg psa, Nature's Variety Selected Mini Adult piletina iz slobodnog uzgoja pravi je izbor za vas! Pripremljena je od prirodnih sastojaka, ne sadrži žitarice i puna je ukusne piletine iz slobodnog uzgoja.
Nature's Variety Selected Mini Adult piletina iz slobodnog uzgoja razvijena je za odrasle pse malih rasa u zato je karakteriše optimalni nutritivni i energetski sadržaj. Uz obilje pilećeg mesa, sadrži i sastojke biljnog porekla kao što je batat, grašak i slanutak koji obezbeđuju ugljene hidrte. Ostali sastojci poput povrća, voća i začinskog bilja obezbeđuju vredne vitalne materija poput antioksidansa, minerala i vlakana.
Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa
Sastav: Piletina bez kostiju* (30%), sušeni pileći proteini (22%), sušeni grašak* (12%), sušeni slanutak* (5,5%), skrob graška*, živinska mast* (5%), sušeni slatki krompir* (4%), hidrolizat proteina (3,5%), krumpirov skrob*, vlakna graška*, sušeni koren cikorije*, minerali, sušena šargarepa* (0,5% odgovara 4% sveže šargarepe), sušena brokuli* (0,5% odgovara 4% svežeg brokula), sušena jabuka* (0,3 % što odgovara 2 % sveže jabuke), sušene morske alge* (0,01%), sušeni ruzmarin* (0,01%).
* = prirodni sastojci.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Veličina rase - psi:
    • Male rase
  • Životno doba - psi:
    • Odrasli psi