BEAPHAR Calming Collar dog ogrlica za smirenje pasa 65cm
BEAPHAR Calming Collar dog ogrlica za smirenje pasa 65cm

Šifra proizvoda:20400

BEAPHAR Calming Collar dog ogrlica za smirenje pasa 65cm

950,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

Umirujuća ogrlica za pse na bazi valerijan i lavande koja efikasno smanjuje problematično ponašanje koje nastaje usled stresnih situacija kod pasa svih rasa, veličina i uzrasta.
Korišćenjem bezbednih i prirodnih sastojaka koji se polako oslobađaju tokom perioda od 3-4 nedelje, psi se osećaju smireno, staloženo i opušteno, smanjujući potencijalno destruktivno i problematično ponašanje.
Održavanje pasa mirnim će pomoći da se spreči prekomerno lajanje, žvakanje, neželjeno  mokrenje i može biti od suštinskog značaja za pse koji pate od anksioznosti.
Beaphar umirujuća ogrlica za pse sadrži valerijanu i lavandu, koje se često koriste za upravljanje stresom i anksioznošću i dokazano pomažu u smanjenju prekomernog lajanja, žvakanja i drugog nepoželjnog ponašanja Takođe, ogrlica umanjuje stres prilikom posete veterinaru, tokom grmljavine, vatrometa, putovanja ili stres izazvan dolaskom novog člana porodice.  
Ova ogrlica trebala bi da počne da deluje sat vremena nakon stavljanja.

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti