BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za mačke 1 ampula
BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za mačke 1 ampula

Šifra proizvoda:20403

BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za mačke 1 ampula

299,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

Prirodno i efikasno umirujuće sredstvo u ampuli za mačke smanjuje problematično ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod  mačaka svih rasa i uzrasta.

Koristeći sigurne i prirodne sastojke, kao što je valerijana i lavanda, koji se polako oslobađaju u periodu od 7 dana, mačke se osećaju smireno, staloženo, opušteno i smanjuje se problematično ponašanje. Ovo može biti posebno važno u domaćinstvu sa više mačaka (ili kućnih ljubimaca), jer su mačke posebno osetljive na druge životinje i promene u svom okruženju.  Takođe će pomoći da se tvoj ljubimac oseća smirenijim u stresnim situacijama, poput poseta veterinaru, tokom grmljavine, vatrometa, putovanjima u automobilu ili stres izazvan dolaskom novog člana porodice itd. Beaphar Calming Spot On je brza i jednostavna ampula koja se nanosi između ušiju jednom nedeljno radi maksimalnog učinka.

Ukoliko koristite ampule protiv buva i krpelja, u tom slučaju ovu ampula nanesite između lopatica.
Ova ampula trebala bi trebala da počne da deluje sat vremena nakon nanošenja.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti