BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za pse 1 ampula
BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za pse 1 ampula

Šifra proizvoda:20401

BEAPHAR Calming Calming Spot on za smirenje za pse 1 ampula

299,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

Prirodno i efikasno umirujuće sredstvo u ampuli za pse smanjuje problematično ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod pasa svih rasa i uzrasta.
Koristeći sigurne i prirodne sastojke, kao što je valerijana, koji se polako oslobađaju u periodu od 7 dana, psi se osjećaju smireno, staloženo, opušteno i smanjuje se problematično ponašanje. Pomaže u ublažavanju problema kao što su pretjerano lajanje, destruktivno ponašanje i neprikladno obeležavanje. Također će pomoći da se tvoj ljubimac oseća smirenijim u stresnim situacijama, poput poseta veterinaru, tokom grmljavine, vatrometa, putovanjima u automobilu ili stres izazvan dolaskom novog člana porodice itd.
Beaphar Calming Spot On je brza i jednostavna ampula koja se nanosi između ušiju jednom nedeljno radi maksimalnog učinka.
Ukoliko koristite ampule protiv buva i krpelja, u tom slučaju ovu ampula nanesite između lopatica.
Ova ampula trebala bi trebala da počne da deluje sat vremena nakon nanošenja. Ponovno nanesite ako se pas jako pokvasi jer će se efikasnost smanjiti.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti