Beaphar Calming Cat Treats poslastice za smirenje mačaka 35g
Beaphar Calming Cat Treats poslastice za smirenje mačaka 35g

Šifra proizvoda:20892

Beaphar Calming Cat Treats poslastice za smirenje mačaka 35g

249,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

Ukusne mesne poslastice, formulisane da smanje stres kod mačaka kada su uznemirene.
Mačke mogu da budu posebno osetljive na promene u svom okruženju što može da dovede do problema u ponašanju I zdravstvenih komplikacija.
Beaphar Calming Cat Treats sadrži valerijanu, cvet hmelja i matičnjak.
Ove prirodne alternative farmaciji promovišu opuštanje, olakšanje nervoze i obnavljanje mirnoće tokom stresnih situacija.
Nervozna ili mačka pod stresom može da pokazuje neprijatnost na mnogo načina od kojih su neki problematični za vlasnike. To može da uključuje vertikalno grebanje, preteranu nevozu ili konstantno mjaukanje
Za optimalne rezultate dajte mački dve poslastice dnevno. Osim toga, poslastice se mogu davati i do 1,5 sata prije potencijalno stresne situacije.
Sastav: Žitarice, mleko i mlečni proizvodi, proizvodi biljnog porekla (Melissa officinalis 5%, cvetovi hmelja 1%, ekstrakt valerijane 0,1%), ulja i masti (pileća mast 3,5%), minerali, kvasci, riba i proizvodi od ribe, meso i proizvodi od mesa.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Visok sadržaj mesa
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti