BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser električni isparivač za utičnicu + bočica 48ml
BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser električni isparivač za utičnicu + bočica 48ml

Šifra proizvoda:20407

BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser električni isparivač za utičnicu + bočica 48ml

2.950,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser elektronski isparivač se jednostavno umetne u utičnicu i raspršuje feromone u cirkulišućem vazduhu prostorije na površini od oko 70 m2. Uključena bočica traje oko 1 mesec, a nakon toga možete kupiti dopunu za uređaj.
Feromonska tehnologija promoviše osećaj sigurnosti i blagostanja: Psi komuniciraju putem prirodnih poruka koje se nazivaju feromoni. Feromon koji umiruje psa (The Dog Appeasing Pheromone (DAP)) prirodno proizvodi majka kada doji svoje štence. Ovo pruža stalnu i ohrabrujuću poruku koja im daje do znanja da je ovo bezbedno i mirno mesto za njih. Beaphar CaniComfort sadrži kopiju ovog feromona koji je odmah prepoznatljiv svim psima koji im pomaže da ih uteše i smanje neželjeno ponašanje.
U nepoznatom okruženju ili stresnim situacijama psima nedostaje ovaj feromon - kao posledica toga psi često reaguju uplašeno ili čak agresivno. Pogodno za pse svih uzrasta. Stres može biti uzrokovan raznim stvarima, uključujući ulazak novog kućnog ljubimca u kuću, novi dom ili okruženje, glasne zvukove kao što su vatromet i grmljavina, zabave, ostavljanje samog psa kod kuće, beba ili drugi stimulansi. Ponekad, kada su psi ostavljeni sami kod kuće, mogu da dožive osećaj stresa koji može dovesti do neželjenih ponašanja kao što je lajanje, uništavanje nameštaja, uriniranje po kući, prekomerno lizanje i grebanje. Feromoni, koji se neprekidno oslobađaju u okolinu vašeg psa, pomažu da se on smiri i uveri da je na sigurnom.
Miris BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser električnog isparivača smiruje pse pod stresom i gradi poverenje u neobičnim i stresnim situacijama. Sa Beaphar proizvodima možete da jednostavno pomognete Vaše psu, da čak i u teškim situacijama ostane smiren. Sintetička imitacija prirodnog feromona signalizira Vašem psu da se nalazi u sigurnom i bezbednom okruženju. Bez neželjenih reakcija BEAPHAR DogComfort Calming Diffuser ne prikriva neprijatne mirise.
Miris BEAPHAR DogComfort Calming isparivača je neprimetan za čoveka.

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti