BEAPHAR Calming Home sprej za smirenje za mačke i pse 125ml
BEAPHAR Calming Home sprej za smirenje za mačke i pse 125ml

Šifra proizvoda:20406

BEAPHAR Calming Home sprej za smirenje za mačke i pse 125ml

1.130,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Beaphar je danski i globalni lider u proizvodima za kućne ljubimce više od 70 godina. Tokom ovog perioda razvili su, proizveli i plasirali na tržište farmaceutske, proizvode za negu i preparate kako bi poboljšali živote svih vrsta kućnih ljubimaca. Ova kompanija nudi visok kvalitet, širok asortiman proizvoda vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta.

Opis proizvoda:

Umirujući sprej za mačke i pse efikasno smanjuje problematično ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod mačaka i pasa svih rasa i uzrasta.
Koristeći ovaj sprej, mačke i psi se osjećaju smireno, staloženo, opušteno i smanjuje se problematično ponašanje. Beaphar umirujući sprej sadrži valerijanu i lavandu, koje se često koriste u ljudskoj zdravstvenoj zaštiti za upravljanje stresom i anksioznošću, a dokazano pomažu u nepoželjnim ponašanjima.
Poprskajte područja na kojima ljubimac pokazuje nepoželjno ponašanje. Može se raspršiti i na pokrivače, igračke i grebalice kako bi se promovirao osećaj smirenosti. Raspršite unutar transportera ili na ćebad pre putovanja automobilom. Takođe pogodan za upotrebu tokom putovanja.

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti