INABA Churu Tuna&Govedina kremasta poslastica za mačke 1x14g kesica
INABA Churu Tuna&Govedina kremasta poslastica za mačke 1x14g kesica

Šifra proizvoda:20937

INABA Churu Tuna&Govedina kremasta poslastica za mačke 1x14g kesica

99,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Inaba je najpoznatiji brend hrane za kućne ljubimce u Japanu sa tradicijom dugom preko 70 godina. Ova kompanija je posvećena tome da vlasnicima kućnih ljubimaca pruži zdrave opcije za njihove voljene ljubimce. Poslastice su niskokalorične, bez žitarica i pripremljene bez konzervansa ili veštačkih boja.

Opis proizvoda:

Specijalna kremasta poslastica za mačke koja je napravljena od 100% čiste i prirodne divlje tune i čiste  govedine uzgajane na farmi. Inaba je  najpopularniji brend vlažne hrane i poslastica u Japanu. Bez žitarica, konzervanasa i veštačkih boja.
Poslastica napravljena od sastojaka u koje možete da verujete: Svaki Inaba proizvod je napravljen od ukusnih visokokvalitetnih sastojaka, uključujući govedinu uzgajanu na farmi i/ili prirodne tune ulovljene u divljini.
Održavajte Vašeg ljubimca hidriranog: Hidratacija je važna, tako da INABA Churu Tuna&Govedina kremasta poslastica za mačke  ima 91% vlage. Sa samo šest kalorija, 1/10 kalorija tradicionalnih suvih poslastica za mačke, oni su užina koju možete da dajete Vašem ljubimcu bez griže savesti.
Bez loših sastojaka: Vaš ljubimac nam je važan, zbog toga ove poslastice za mačke nemaju žitarice, konzervanse, veštačke boje i karagenan.
Neka jedu iz Vaše ruke: Poslastice dizajnirane za ručno hranjenje kako bi ojačali vezu između Vas i Vašeg ljubimca. Inovativni, interaktivan način da provedete vrijeme zajedno. Mogu se koristiti kao preliv za vlažnu ili suvu hranu.
Ova poslastica može da služi za ”sakrivanje” (”maskiranje”) lekova.
Uputstvo za hranjenje: Kremu jednostavno istisnite izkesice i dajte čisto kao malu poslasticu između obroka ili zajedno servirajte sa glavnim obrokom.
Sastav: Voda, tunjevina, govedina, skrob tapioke, prirodne arome, guar guma, prirodna aroma tune, vitamina E, taurin, ekstrakt zelenog čaja
Analitički sastav: Sirovi proteini (min) 7%, Sirova mast (min) 0,20%, Sirova vlakna (maksimalno) 0,30%, Vlaga (maks.) 91%. Vitamin E (min) 310 IU/kg, Taurin (min) 0,025%

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez glutena
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Govedina
    • Tuna
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke