INABA Churu Piletina&Sir kremasta poslastica za pse 4x14g
INABA Churu Piletina&Sir kremasta poslastica za pse 4x14g

Šifra proizvoda:20946

INABA Churu Piletina&Sir kremasta poslastica za pse 4x14g

275,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Inaba je najpoznatiji brend hrane za kućne ljubimce u Japanu sa tradicijom dugom preko 70 godina. Ova kompanija je posvećena tome da vlasnicima kućnih ljubimaca pruži zdrave opcije za njihove voljene ljubimce. Poslastice su niskokalorične, bez žitarica i pripremljene bez konzervansa ili veštačkih boja.

Opis proizvoda:

Specijalna kremasta poslastica za pse koja je napravljena od 100% čiste piletine uzgajane na farmi i sirom. Inaba je  najpopularniji brend vlažne hrane i poslastica u Japanu. Bez žitarica, konzervanasa i veštačkih boja.
Poslastica napravljena od sastojaka u koje možete da verujete: Svaki Inaba proizvod je napravljen od ukusnih visokokvalitetnih sastojaka, uključujući piletinu uzgajanu na farmi i/ili prirodne škampe ulovljene u divljini.
Održavajte Vašeg ljubimca hidriranog: Hidratacija je važna, tako da INABA Churu Piletina&Sir kremasta poslastica za pse ima 91% vlage. Sa samo 20 kalorija, oni su užina koju možete da dajete Vašem ljubimcu bez griže savesti.
Bez loših sastojaka: Vaš ljubimac nam je važan, zbog toga ove poslastice za mačke nemaju žitarice, konzervanse, veštačke boje i karagenan.
Neka jedu iz Vaše ruke: Poslastice dizajnirane za ručno hranjenje kako bi ojačali vezu između Vas i Vašeg ljubimca. Inovativni, interaktivan način da provedete vreme zajedno. Mogu se koristiti kao preliv za vlažnu ili suvu hranu.
Ova poslastica može da služi za ”sakrivanje” (”maskiranje”) lekova.
Uputstvo za hranjenje: Kremu jednostavno istisnite izkesice i dajte čisto kao malu poslasticu između obroka ili zajedno servirajte sa glavnim obrokom. Davati kao poslasticu za svog psa. Ovaj proizvod nije namenjen za ishranu kao obrok. Obezbedite čistu, svežu vodu svakodnevno Vašem ljubimcu.
Sastav: Voda, piletina, skrob tapioke, sir (mleko, voda, fosforna kiselina), prirodna aroma piletine, guar guma, ekstrakt kvasca, želatin,vitamin E, ekstrakt zelenog čaja.
Analitički sastav: Sirovi proteini (min) 7%, Sirova mast (min) 0,20%, Sirova vlakna (maksimalno) 0,30%, Vlaga (maks.) 91%. Vitamin E (min) 310 IU/kg.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Ukus:
    • Piletina
    • Sir
  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti