ALLEVA Equilibrium Sensitive Duck Adult Cat Gluten Free 1.5kg
ALLEVA Equilibrium Sensitive Duck Adult Cat Gluten Free 1.5kg

Šifra proizvoda:20561

ALLEVA Equilibrium Sensitive Duck Adult Cat Gluten Free 1.5kg

1.550,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Alleva je poznati italjanski brend hrane za kućne ljubimce koji čine multinacionalni tim stručnjaka za kliničku ishranu kućnih ljubimaca.Razvoj proizvoda zasnivaju na naučnim dokazima, studije izvode na svojoj hrani i to na potpuno etičan način i bez okrutnosti, koristeći najkvalitetniju, potpuno prirodnu hranu za kućne ljubimce i proizvode za negu kućnih ljubimaca, na životinjama koje žive u porodičnim uslovima ili koje su prirodnim putem obolele.

Opis proizvoda:

Super premium monoproteoinska suva hrana za mačke sa mesom pačetine, bez glutena, lako svraljiva, preporčuje se izbirlljivim mačkama.

Equilibrium linija Alleva hrane bez glutena, lako svraljiva, preporčuje se mačkama. Hrana je nežno kuvana na pari kako bi se očuvala visoka nutritivna vrednost sastojaka. Ova hrana pomaže kod osetljivog digestivnog trakta i čini dlaku sjajnom, a kožu zdravom. Kombinacija posebno odabranih sastojaka i hranljivih materija održava optimalno zdravlje Vaše mačke.
Monoproteinska formula: obrok uključuje samo jedan izvor lako svarljivih proteina životinjskog porekla (pačetina). Korišćenje kombinacije dehidriranog i svežeg mesa pačetine obezbeđuje kvalitetnu i izbalansiranu ishranu i za najizvorljivije mačke.
Omega-3 u ishrani određuje prirodni sjaj dlake vašeg ljubimca i pomaže u održavanju zdravlja kože.
Hrana sadrži prirodne antioksidanse za zaštitu ćelija od negativnog dejstva slobodnih radikala, koji mogu nastati kao rezultat delovanja određenih hemikalija, zagađenja životne sredine itd.
L-karnitin pomaže u optimizaciji telesne težine, učestvuje u razgradnji masnih kiselina u ćelijama. Kao rezultat toga, masne kiseline se transformišu sa oslobađanjem energije i ne akumuliraju se u sastavu masnog tkiva, što generalno dovodi do smanjenja mehaničkog opterećenja na zglobovima.
Taurin je nezamenljiva aminokiselina koja učestvuje u funkcionisanju većine organa i sistema tela vašeg ljubimca. Bez taurina je nemoguće normalno funkcionisanje centralnog nervnog sistema i srčanog mišića, a taurin je neophodan za regulaciju apsorpcije masti u tankom crevu životinje.
Sastav: pačetina (45%) (od čega je 80% dehidrirano, a 20% sveže), pirinač, kukuruz, pileća mast, skrob od graška, hidrolizovani životinjski proteini, riblje ulje, biljna vlakna graška, koren cikorije (izvor inulina i F.O.S.) , sušeni inaktivirani pivski kvasac (izvor M.O.S.), sušeno voće i povrće (borovnica 0,40%, brusnica 0,40%, jabuka 0,20%, šargarepa 0,20%), kalcijum karbonat, sok od juke.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Osetljiv sistem za varenje
    • Probirljive mačke
  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez glutena
  • Ukus:
    • Pačetina
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke