ALLEVA Natural Chicken&Pumkin Adult Medium Low Grain 2kg
ALLEVA Natural Chicken&Pumkin Adult Medium Low Grain 2kg

Šifra proizvoda:20552

ALLEVA Natural Chicken&Pumkin Adult Medium Low Grain 2kg

1.890,00 RSD 1.701,00 RSD
Ušteda: 189,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Alleva je poznati italjanski brend hrane za kućne ljubimce koji čine multinacionalni tim stručnjaka za kliničku ishranu kućnih ljubimaca.Razvoj proizvoda zasnivaju na naučnim dokazima, studije izvode na svojoj hrani i to na potpuno etičan način i bez okrutnosti, koristeći najkvalitetniju, potpuno prirodnu hranu za kućne ljubimce i proizvode za negu kućnih ljubimaca, na životinjama koje žive u porodičnim uslovima ili koje su prirodnim putem obolele.

Opis proizvoda:

Ultra Premium monoproteinska suva hrana za pse srednjih rasa od svežeg mesa piletine, sa smeđom rižom i suženom bundevom.
Zdrava i 100% prirodna hrana: svi sastojci Alleva suve hrane za pse su 100% prirodnog porekla i garantovano ne sadrže GMO, veštačke boje i konzervanse.
Hrana je nežno kuvana na pari kako bi se očuvala visoka nutritivna vrednost sastojaka.
Svežina hrane je očuvana dodavanjem visokoefikasnih i prirodnih antioksidansa kao što su ruzmarin, ekstrakt zelenog čaja i vitamin E.
U izradi hrane korišćeno je sveže meso piletine za ukus, a sušeno meso za veći udeo proteina
Smeđa riža dodata je da bi se osigurala minimalna količina skroba, što dovodi do sporijeg oslobađanja glukoze u digestivnom traktu psa u odnosu na tradicionalne izvore skroba, što mu osigurava dužu razinu energije.
Značajna količina bundeve pomaže organima za varenje da optimalno funkcionišu.
Hrana sadrži L-karnitin i taurin koji podržavaju pravilno funkcioniranje svih glavnih sistema u organizmu.
Hrana sadrži  glukozamin i hondroitin za zdrave zglobove.
Sastav: Dehidrirana piletina (35%), odkošcena sveža piletina (20%), smedi pirinac, pileca masnoća, skrob iz graška, sušena bundeva (5%), sušena pulpa od cvekle, riblje ulje, pileca jetra, koren cikorije (izvor inulina i FOS), sušeni inaktivni pivski kvasac (izvor MOS), dikalcijum fosfat, kalijum karbonat, glukozamin, hondroitin sulfat, sok od juke.
Analitički sastav: Sirovi protein 28,00%; Sirova masnoca 17,00%; Sirova vlakna 2,00%; Sirovi pepeo 6,50%; Kalcijum 1,40%; Fosfor 0,90%; Omega-6 2,00%; Omega-3 0,60%; Glukozamin 1.000 mg/kg; Hondroitin sulfat 800mg/kg.
Metabolička energija (CEN): 3.930 kcal/kg; 16,5 MJ/kg.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez glutena
    • Monoproteinska hrana
  • Veličina rase - psi:
    • Srednje rase
  • Životno doba - psi:
    • Odrasli psi