INODORINA Chlorhexidine White Musk vlažne maramice sa hlorheksidinom 40kom
INODORINA Chlorhexidine White Musk vlažne maramice sa hlorheksidinom 40kom

Šifra proizvoda:20056

INODORINA Chlorhexidine White Musk vlažne maramice sa hlorheksidinom 40kom

560,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Inodorina je poznati italijanski brend proizvoda specijalizovanih za negu, higijenu kućnih ljubimaca i garanciju kvaliteta.

Opis proizvoda:

Higijenske maramice sa hlorheksidinom i mirisom belog mošusa za dezinfekciju, čišćenje, dezodorisanje i vraćanje sjaja dlaci, za pse, mačke i štence.
Imaju dodatak hlorheskidina 0.3%. Hlorheksidin je antiseptik koji se koristi za čišćenje kože i sluzokože od raznih mikroba (bakterija, virusa i gljivica). Uvek imajte ove maramice pri ruci! Kod kuće ili napolje one su odlične za čišćenje krzna,šapa, lica, ušiju Vašeg ljubimca i za uklanjanje neprijatnog mirisa. Maramice neguju, hrane i štite krzno Vašeg ljubimca.  Idealne za upotrebu van kuće i u svim prilikama kada nema vode.
Namena: ove vlažne maramice čiste, dezodorišu i vraćaju sjaj krznu Vašeg ljubimca. U praktičnom pakovanju koje se može ponovno zatvoriti, korisne su u posebnim prilikama kod dužih šetnji ili na putovanju. U slučaju kiše čiste i neutrališu neugodan miris koji dlaka može da širi.Uputstvo za upotrebu: izvući maramicu, proći po dlaci životinje nežno masirajući. Nije potrebno ispirati. Posle svake upotrebe zatvoriti pakovanje samolepljivim jezičkom kako bi se sačuvala vlažnost proizvoda.

Specifikacije proizvoda:

 • Veličina rase - psi:
  • Sve rase
 • Životno doba - mačke:
  • Svi uzrasti
 • Životno doba - psi:
  • Svi uzrasti