INODORINA Refresh Chlorhexidine maramice sa hlorheksidinom za dezinfekciju 40kom
INODORINA Refresh Chlorhexidine maramice sa hlorheksidinom za dezinfekciju 40kom

Šifra proizvoda:20763

INODORINA Refresh Chlorhexidine maramice sa hlorheksidinom za dezinfekciju 40kom

480,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Inodorina je poznati italijanski brend proizvoda specijalizovanih za negu, higijenu kućnih ljubimaca i garanciju kvaliteta.

Opis proizvoda:

Higijenske vlažne maramice sa mirisom za čišćenje, dezodorisanje, dezinfekciju i vraćanje sjaja dlaci, za pse, mačke i štence. Inodorina Refresh Clorexidine vlažne maramice sadrže dezinficijens i antiseptik (clorexidine), koji se koristi za čišćenje kože i sluzokože od raznih mikroba (bakterija, virusa i gljivica).
Vlažne maramice sa pH vrednošću koja pogoduje kućnim ljubimcima. Bez alkohola i blagog mirisa i ne iritiraju životinje. Bez parabena i SLS-a. Višekratna upotreba tokom dana. Uvek imajte ove maramice pri ruci! Kod kuće ili napolje one su odlične za čišćenje krzna,šapa, lica, ušiju Vašeg ljubimca i za uklanjanje neprijatnog mirisa, jer neutrališe molekule lošeg mirisa na vlažnom krznu, ostavljajući dlaku i krzno čistom i mirisnom. Maramice neguju, hrane i štite krzno Vašeg ljubimca.
Namena: ove vlažne maramice čiste, dezodorišu i vraćaju sjaj krznu Vašeg ljubimca. U praktičnom pakovanju koje se može ponovno zatvoriti, korisne su u posebnim prilikama kod dužih šetnji ili na putovanju. U slučaju kiše čiste i neutrališu neugodan miris koji dlaka može da širi.
Uputstvo za upotrebu: izvući maramicu, proći po dlaci životinje nežno masirajući. Nije potrebno ispirati. Posle svake upotrebe zatvoriti pakovanje samolepljivim jezičkom kako bi se sačuvala vlažnost proizvoda.

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti