SIMPLE SOLUTION Extreme Stain&Odour Remover sprej za mačke 500ml
SIMPLE SOLUTION Extreme Stain&Odour Remover sprej za mačke 500ml

Šifra proizvoda:20236

SIMPLE SOLUTION Extreme Stain&Odour Remover sprej za mačke 500ml

1.290,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Simple Solution je poznati britanski brend koji ima preko 35 godina iskustva u rešavanju higijene kućnih ljubimaca na bezbedan i efikasan način sa inovativnim sredstvima. Pomažemo vam da sprečite i otklonite izazove i stres roditeljstva kućnih ljubimaca inovativnim rešenjima dizajniranim da vam olakšaju život. To je pobeda za vas i vašeg divnog krznenog prijatelja.

Opis proizvoda:

Profesionalno sredstvo sa ekstremno jakom formulom, 3x jačom od bilo kog drugog proizvoda na tržištu.

Sadrži jedinstvenu Pro-Bacteria formulu uz enzime koji deluju jako brzo i na stare, najtvrdokornije mrlje. Odlično uklanja povraćanja, mokraće, stolice sa tepiha, podova i bilo koje druge podloge koja se sme prati. Uspešno čisti mrlje nastale od urina i stolice mačke. U potpunosti uklanja neprijatne mirise, i odbija mačke od ponovog "obeležavanja" mesta.
UPUTSTVO ZA PRIMENU:  Dobro natopite željeno područje. Ukoliko je željeno područje delovanja tepih, nakvasite dva puta veće područje od zaprljanog. Budite sigurni da ste nakvasili pokrovni i noseći deo tepiha. Pričekajte najmanje 10 minuta da enzimi i Pro-Bacteria formula započne sa razgradnjom organskih belančevina. Isušite (trljanjem ili upijanjem) višak vlage krpom/tkaninom koja ne pušta boje, ili ostavite da se osuši prirodnim putem, a za šta može trebati 24-48 sati (zavisno od uslova). Kada se osuši, mrlja i miris će nestati.

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti