Club 4 Paws Cat Meat Stick ćuretina&zečetina poslastica za mačke 5g
Club 4 Paws Cat Meat Stick ćuretina&zečetina poslastica za mačke 5g

Šifra proizvoda:20194

Club 4 Paws Cat Meat Stick ćuretina&zečetina poslastica za mačke 5g

50,00 RSD 40,00 RSD
Ušteda: 10,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Internacionalni brend poznatog ukrajinskog proizvođača hrane za kućne ljubimce.Proizvodi ovog brenda se izvoze u Evropu i svet. Svi recepti su izbalansirani i sadrže pre svega mesne sastojke, neophodne vitamine i minerale i kompleks Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina.

Opis proizvoda:

Mesni štapići kao poslastica za mačke, bez žitarica, koje sadrže 95% mesnih sastojaka (uključujući 32% ćuretine i 4% zeca), kompleks vitamina A, E, D3 i taurin. Taurin podržava funkciju srca i oštrinu vida i vitalno je važna aminokiselina koju organizam mačke ne sintetiše. Poslastica je napravljena bez žitarica, bez šećera, soje, veštačkih aroma i boja. Da bi se maksimizovalo zadržavanje svežine proizvoda, svaki štapić je upakovan u jedno pakovanje.
–Visok sadržaj mesnih sastojaka
–95% -Odnos proteina i masti je 38/21 -sadrže taurin za vid i srce
–Kompleks vitamina A, E, D3
–Bez šećera, žitarica, veštačkih aroma i boja
Sastav: meso i proizvodi od mesa (95%, uključujući 32% ćuretine, 4% zečetine), minerali. Dodaci: Nutritivni (po kg): Vitamin A - 5000 IU; Vitamin D3 - 500 IU; Vitamin E - 5 mg, Taurin - 1000 mg.
Analitički sastav: proteini – 38%, sirove masti – 21%, sirovi pepeo – 7,5%, sirova vlakna – 1,7%, vlažnost – 27%. Čuvati na hladnom i suvom mestu.
Upotrebiti u roku od jednog dana od otvaranja. Koristite kao užinu između obroka.
Za MAČIĆE od 4. meseca: ½ – 1 štapić/dan;
za ODRASLE mačke: 1-2 štapića dnevno (Uvek prilagodite ukupnu ishranu vaše mačke u skladu sa tim. Obezbedite slobodan pristup svežoj, čistoj vodi za svog ljubimca.

Specifikacije proizvoda:

 • Nutritivna svojstva hrane:
  • Bez šećera
  • Bez žitarica
 • Ukus:
  • Ćuretina
  • Zečetina
 • Životno doba - mačke:
  • Svi uzrasti