Club 4 Paws Dog Dental sticks poslastica za pse 77g (3kom)
Club 4 Paws Dog Dental sticks poslastica za pse 77g (3kom)

Šifra proizvoda:20196

Club 4 Paws Dog Dental sticks poslastica za pse 77g (3kom)

150,00 RSD 120,00 RSD
Ušteda: 30,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Internacionalni brend poznatog ukrajinskog proizvođača hrane za kućne ljubimce.Proizvodi ovog brenda se izvoze u Evropu i svet. Svi recepti su izbalansirani i sadrže pre svega mesne sastojke, neophodne vitamine i minerale i kompleks Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina.

Opis proizvoda:

Poslastica za žvakanje za pse koja svojim jedinstvenim sastavom, oblikom i mehanizmom delovanja temeljno čisti zube i desni. Club 4 Paws Dog Dental sticks je jednostavna, a istovremeno ukusna dnevna njega. Temeljno čisti zube i desni i smanjuje mogućnost nastanka kamenca čak do 80%. Club 4 Paws Dog Dental sticks je jednostavna, a istovremeno ukusna dnevna nega koja će vrlo lako Vašem ljubimcu preći u svakodnevnu zdravu naviku.
Sastav: proizvodi biljnog porekla, žitarice, meso i proizvodi od mesa (8% živine), ekstrakti biljnih proteina, minerali.
Analitički sastav: proteini – 17%, sirove masti – 2,5%, sirovi pepeo – 7,0%, sirova vlakna – 2,0%, vlažnost – 19%.
Vodič za hranjenje:
Za male odrasle pse (5-10 kg): 1 štapić dnevno. Pojedinačni zahtevi psa mogu se razlikovati zbog starosti, rase, životne sredine i nivoa aktivnosti. Nije pogodno za štence mlađe od 4 meseca.
Za srednje odrasle pse (10-25 kg): 1  štapić dnevno. Pojedinačni zahtevi psa mogu se razlikovati zbog starosti, rase, životne sredine i nivoa aktivnosti. Nije pogodno za štence mlađe od 4 meseca.
Za velike odrasle pse (25-35 kg) 1 štapić dnevno. Pojedinačni zahtevi psa mogu se razlikovati zbog starosti, rase, životne sredine i nivoa aktivnosti. Nije pogodno za štence mlađe od 4 meseca.

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti