VetExpert UrinoVet Dog 30 tableta
VetExpert UrinoVet Dog 30 tableta

Šifra proizvoda:18710

VetExpert UrinoVet Dog 30 tableta

1.690,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

VetExpert je poznat poljski brend proizvoda za negu, veterinarskih dijeta i suplemenata, koji je dostupan u više od 20 zemalja sveta. Proizvodi ovog brenda su zasnovani na naučnim dokazima, i na taj način obezbeđuju vidljive efekte nakon primene - jače, zdravije i srećnije životinje.

Opis proizvoda:

Specijalno formulisan dodatak hrani za pse u tableti, koji pomaže očuvanje normalne strukture i funkcije donjih puteva urinarnog trakta.
Pomaže kod upala i traumatskog oštećenja urinarnih puteva urinarnim kamenjem i kateterizacijom.
Sadrži nekoliko funkcionalnih sastojaka koji imaju sinergično dejstvo koje vodi do ozdravljenja mokraćnih puteva. Ekstrakt brusnice (Vaccinum macrocarpon) sadrži proanthocyanidin koji se vezuje za receptore na površini patogenih mikroorganizama (npr. E coli) i sprečava njihovo koncentrisanje u urinarnom traktu. Ekstrakt peršuna (Petroliseum savitum) smanjuje aktivnost (Na+/K+ ATP-ase) pumpe u bubrezima, dovodeći do izlučivanja veće količine urina usled smanjene reabsorpcije natrijuma. Glukozamin (Glucosaminum) je prekursor glikozaminoglikana (GAGs), i komponenta ektracelularnog matriksa koji pokriva mukozne membrane donjeg urinarnog trakta – smanjujući permeabilnost zida bešike za bakterije i toksine.
Doziranje i način davanja : Preporučena doza je 1 tableta dnevno na 10 kg telesne mase

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva:
    • Bolesti bubrega i mokraćnih puteva
  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti