Gizmo Cat Treats with taurin Salmon Sushi poslastica za mačke 60g
Gizmo Cat Treats with taurin Salmon Sushi poslastica za mačke 60g

Šifra proizvoda:18805

Gizmo Cat Treats with taurin Salmon Sushi poslastica za mačke 60g

455,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Novi brend na tržištu hrane i opreme za kućne ljubimce koji nudi veliki izbor poslastica za pse i mačke kao i veliki izbor opreme (igračke, ležaljke, ogrlice i povodci, grebalice za mace), kozmetike, pelene i prostirke itd.

Opis proizvoda:

Poslastice za mace sa lososom i turinom sa 88% mesa, bogate proteinima, bez konzervansa u praktičnoj teglici sa međupoklopcem.
Taurin je oduvek bio esencijalna komponenta u ishrani mačaka. Ako je nivo taurina nizak, mačka može razviti deficijenciju koja može uzrokovati niz ozbiljnih zdravstvenih problema. Manjak taurina,može dovesti do degeneracije mrežnjače i problema sa vidom. Takodje, može usporiti rast i negativno uticati na sposobnost razmnožavanja. Postoji i veza između manjka taurina i bolesti srca koja se naziva dilatacijska kardiomiopatija (DCM).
Koja količina taurina je potrebna mačkama? U okviru komercijalno dostupne hrane za kućne ljubimce, minimalna potreba odraslih mačaka za taurinom zadovoljava se unosom 25 mg / 100 kcal suve hrane ili 50 mg / 100 kcal konzervirane hrane. Međutim, potrebe za taurinom mogu se razlikovati individualno, pa ako brinete da Vaša mačka ne unosi dovoljno taurina, uvek je najbolje posavetovati se sa veterinarom.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Visok sadržaj mesa
  • Ukus:
    • Losos
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti