DOPUNA (Bočica za punjenje 48ml) za FELIWAY FRIENDS
DOPUNA (Bočica za punjenje 48ml) za FELIWAY FRIENDS

Šifra proizvoda:19056

DOPUNA (Bočica za punjenje 48ml) za FELIWAY FRIENDS

3.450,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Ceva Sante Animale je globalni loder u prouzvodnji veterinarskih lekova i vakcina, sa sedištem u 46 zemalja i distribucijom u više od 110 zemalja sveta. Ima 12 centara za istraživanje i razvoj, 25 proizvodnih lokacija i više od 5000 zaposlenih širom sveta.

Opis proizvoda:

DOPUNA (Bočica za punjenje 48ml) za FELIWAY FRIENDS je sintetički analog Cat-Appeasing-Pheromone (analog feromona mačke), pomaže u ublažavanju sukoba između mačaka. Ovaj feromon u prirodi jača povezanost između mačke i mačića i stvara osećaj sigurnosti. Ukoliko imate više mačaka svađe među njima se nekad teško mogu izbeći. Dok se većina mačaka nakon kratkog sukoba opet pomire, postoji na žalost i dugotrajni nesklad šapica.
Ove situacije su dugo bile nerešiv problem za sve vlasnike mačaka, ali sad postoji rešenje - FELIWAY FRIENDS. FELIWAY FRIENDS elektronski isparivač se jednostavno umetne u utičnicu i raspršuje feromone u cirkulišućem vazduhu prostorije na površini od oko 50–70 m2. Uključena bočica traje oko 1 mesec, a nakon toga možete kupiti dopunu za uređaj. FELIWAY je vodeći proizvod na svetskom tržištu, sa više od 25 dokazanih kliničkih studija. 92% vlasnika mačaka je zadovoljno sa korišćenjem FELIWAY preparata koji deluje na uzrok stresa i uklanja posledice u kratkom roku (od sedmog dana je vidljiv efekat).
Bez neželjenih reakcija FELIWAY ne prikriva neprijatne mirise.
Miris FELIWAY isparivača je neprimetan za čoveka FELIWAY ne ostavlja mrlje i ostatke.

 

Specifikacije proizvoda: