Trixie Crumbies with Salmon and Taurine poslastica 60g 42671
Trixie Crumbies with Salmon and Taurine poslastica 60g 42671

Šifra proizvoda:18073

Trixie Crumbies with Salmon and Taurine poslastica 60g 42671

230,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Ukusna nagrada izmedu obroka za mace, hrskava ukusna poslastica, bez dodatog šećera, sa lososom i taurinom.
Ukusni komadići istovremeno hrskavi i nežni i predstavljaju neodoljivu kombinaciju ukusa i teksture. Zahvaljujući odabiru najboljih sastojaka, svaki komadić ove poslastice bogat je proteinima i neodoljivo je ukusan i zdrav. Praktično pakovanje sa zatvaračem održava ove poslastice svežim tako da svog ljubimca možete obradovati svaki dan uvek ispocetka.
Sastav: meso i mesni proizvodi (uklj. 4% piletine), ulja i masti, žitarice, derivati biljnog porekla, ekstrakti biljnih proteina, minerali.
Analitički sastav: proteini 30%, sirova mast 20%, siriva vlakna 3.5%, sirovi pepeo 5% Sveža voda uvek treba da je dostupna. Hranu služiti na sobnoj tempreaturi. Cuvati na hladnom i suvom mestu.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez šećera
  • Ukus:
    • Losos
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti