MONGE LeChat Tuna&Ocean Fish konzerva za mačke 400g
MONGE LeChat Tuna&Ocean Fish konzerva za mačke 400g

Šifra proizvoda:20003

MONGE LeChat Tuna&Ocean Fish konzerva za mačke 400g

175,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

MONGE je poznati italijanski brend hrane za kućne ljubimce nastao 1963. godine. Od početka glavni cilj porodice Monge bio je najviši kvalitet hrane koji doprinosi blagostanju pasa i mačaka. Danas ova kompanija sa velikim uspehom izvozi svoje proizvode u preko 80 zemalja širom sveta. Osnovu svake formule predstavlja najkvalitetnije meso kao glavni izvor proteina. Svi proizvodi imaju potvrdu na odsustvo soje i GMO sastojaka.

Opis proizvoda:

Kompletna, visokokvalitetna, izbalansirana, zdrava i veoma ukusna vlažna hrana za odrasle mačke u obliku sočnih komadića tune i bele ribe u konzervi.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i dodati šećer. Konzerve sadrže Yucca Schidigera koja pomaže organizmu u borbi protiv slobodnih radikala, čisti od toksina, blagotvorno deluje na zglobove, digestivni trakt i smanjue neprijatni miris fecesa. Ova vlažna hrana zadovoljava sve nutritivne potrebe Vašeg ljubimca i napravljena je od strane poznatog italijanskog proizvođača sa preko 50 godina iskustva u proizvodnji vlažne hrane za kućne ljubimce.
Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 25%, riba i proizvodi od ribe 20% ( tunjevina 10%, okeanska riba 8%), žitarice, minerali.
Nutritivni dodaci: Vit. A. 2500 U.I./Kg, Vit. D3 250 U.I./Kg, Vit. E 10 mg/kg.
Preporuka za hrannjenje: Za mačku srednje veličine (3-4 kg), 400g proizvoda dnevno. Servirati na sobnoj temperaturi ili zagrejano. Čuvati u frižideru nakon otvaranja. Nemojte davati proizvod previše hladan. Uvek ostavite svežu i čistu vodu na raspolaganju Vašem ljubimcu.

Specifikacije proizvoda:

  • Ukus:
    • Riba
    • Tuna
  • Životno doba - mačke:
    • Odrasle mačke