Vitakraft Cat Grass trava za mačke u kutiji 120g
Vitakraft Cat Grass trava za mačke u kutiji 120g

Šifra proizvoda:18780

Vitakraft Cat Grass trava za mačke u kutiji 120g

499,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Vitakraft od malog poljoprivrednog trgovca do međunarodne grupe proizvođača hrane za kućne ljubimce. Ono što je počelo kao mala prodavnica hrane za kućne ljubimce u selu Heiligenrode blizu Bremena u Nemačkoj, pre više od 180 godina, razvilo se u jedno od najuspešnijih kompanija u industriji hrane i opreme za kućne ljubimce, koja uspešno posluje širom Evrope, Severne i Južne Amerike i Azije.

Opis proizvoda:

Neophodna trava za mačke za sađenje koja služi za izbacivanje loptica dlake.
Sa Vitakraft travom možete ponuditi svojoj mački ukusnu, zdravu mačju travu u bilo koje doba godine. Vredan dodatak za Vašeg ljubimca, jer mačke gutaju dosta dlake tokom svakodnevne higijene a sveža zelena pomaže da se lakše izluče kugle dlake koje se formiraju u stomaku.
Spremno za upotrebu: Set posude za klijanje sa mineralnom zemljom i visokokvalitetnom mešavinom semena Sveža mačja trava u svako godišnje doba Za snabdevanje prirodnim vitaminima i mineralima Pomaže mački da izbaci kuglice dlake Idealno za sve mačke Uputstvo za upotrebu: Probušite 6 rupa na dnu posude da biste omogućili da se višak vode ocedi.Stavite seme iz priložene kese u posudu i ravnomerno pomešajte sa mineralnom zemljom koja se nalazi sa travom u posudi. Stavite posudu za klijanje na poklopac tako da se višak vode može da se ocedi. Napunite oko 500 ml vode u posudu sa travom. 4. Posle otprilike 3-4 dana trava će početi da niče. Uvek održavajte travu vlažnom i na toplom, svetlom mestu bez direktnog sunca. Kada trava dostigne visinu od 4-5cm spremna je za upotrebu.
Pripremljena trava ostaje sveža uz čuvanje na na hladnom mestu bez prejakog uticaja svetla.

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Hairball (izbacivanje dlake)
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti