SPECIFIC Dechra Kidney Support Cat pašteta 100g
SPECIFIC Dechra Kidney Support Cat pašteta 100g

Šifra proizvoda:18776

SPECIFIC Dechra Kidney Support Cat pašteta 100g

155,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Dechra je globalni lider u razvoju, proizvodnji, marketingu i prodaji veterinarskih lekova i vakcina. Globalni je lider i u veterinarskoj endokrinologiji i dermatologiji.

Opis proizvoda:

Veterinarska dijeta za odrasle mačke u obliku paštete je vlažna hrana za mačke koja je dizajnirana da pruži hranljivu podršku odraslim mačkama sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre.
Visok nivo omega 3 iz ribe, smanjeni proteini i pažljivo uravnoteženi vitamini i minerali podržavaju krvni pritisak i smanjuju opterećenje bubrega. Ova vlažna hrana takođe je dizajnirana da pomogne u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca. Za odrasle mačke sa bolestima bubrega i srca i mačke sa kalcijum oksalatom, uratima i cistinskim kamenjem.
Zašto odabrati Kidney Support? Sadrži visok nivo ribljeg ulja za podršku srčanom ritmu i krvnom pritisku – ovo takođe može podržati rad bubrega. Ograničeni sadržaj fosfora podržava normalan krvni pritisak i rad bubrega. Niži nivo minerala i proteina za smanjenje opterećenja bubrega u kombinaciji sa proteinima visoke biološke vrednosti, pružajući sve potrebe za proteinima čak i uz smanjene nivoe. Donji protein, dodat kalijum citrat i alkalni urin pomažu u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cistinskih kamenaca.
Sastojci: Svinjetina, riba, suncokretovo ulje, kukuruz, riblje ulje, jaja u prahu, celulozni prah, minerali (uključujući trikalijum citrat), vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), psillium ljuska, dekstroza, ksiloza, taurin, L-karnitin, triptofan.
Ne sadrži veštačku boju ili arome.

Specifikacije proizvoda:

  • Funkcionalna svojstva:
    • Bolesti bubrega i mokraćnih puteva
  • Funkcionalna svojstva hrane:
    • Podrška bubrezima
  • Tip dijete:
    • Pašteta
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti