Monge Gift Grain Free Kitten pastrmka&mleko poslastica za mačiće 60g
Monge Gift Grain Free Kitten pastrmka&mleko poslastica za mačiće 60g

Šifra proizvoda:19938

Monge Gift Grain Free Kitten pastrmka&mleko poslastica za mačiće 60g

270,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Monge Gift je nova linija super premium poslastica za pse i mačke poznatog italijanskog proizvođača hrane za kućne ljubimce Monge koji postoji još od daleke 1963. godine. Ovaj kompletan asortiman funkcionalnih grickalica obogaćenih superhranom rezultat je strasti za istraživanjem i inovacijama, kao i svesti o važnosti dobre ishrane: prava poslastica za naše četvoronožne prijatelje i poklon za njihovo zdravlje. Monge Gift poslastice su kreirane bez žitarica, glutena,bez dodavanja šećera ili veštačkih boja.

Opis proizvoda:

Dopunska hrana u obliku hrskavih i punjenih poslastica za mačiće koji rastu sa svežom pastrmkom I mlekom. Posebno razvijena za dobrobit vašeg mačeta zahvaljujući spoljašnjem hrskavom sloju koji podržava zubnu higijenu i zahvaljujući mekom mlečnom punjenju, izvoru minerala korisnih za rast.

Proizvod je formulisan bez žitarica i sa pastrmkom za optimizaciju ukusa i svarljivosti poslastice.

Formulacija je obogaćena taurinom neophodnog za dobar vid i razvoj neurološkog sistema, kao i vitaminima za svakodnevnu vitalnost. Uključivanje funkcionalnih sastojaka, kao što je pivski kvasac za podršku odbrambenom sistemu tela i lososovo ulje, izvor omega 3 kiselina , rezultat je istraživanja sprovedenih u Italji. Bez veštačkih konzervanasa i šećera.
Sastav: Krompir, sušena pastrmka (10%, što odgovara 25% sveže pastrmke), sušeni losos, grašak, mast (prečišćena na 99,5%), kravlje mleko u prahu (4%), hidrolizovani životinjski proteini (jetra), riblje ulje (losos ulje 0,5%), pivski kvasac (0,5%), minerali.
Analitički sastav: Sirovi proteini 25%, sirova vlakna 1,5%, sirova mast 20%, sirovi pepeo 7,5%, omega-3 masne kiseline: 0,7%, metabolička energija: 3905 kcal/kg.
Preporučeni dnevni unos za mačiće od 4 meseca starosti je do 13 komada dnevno. Upotpunite i prilagodite dnevni unos kompletnom hranom za mačiće. Nakon otvaranja potrošiti u roku od 4 nedelje. Sveža i čista voda treba da bude dostupna u svakom trenutku.

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
  • Ukus:
    • Mleko
    • Pastrmka
  • Životno doba - mačke:
    • Mačići