Earth rated Dog Wipes Lavander hipoalergene vlažne maramice Lavanda 100kom
Earth rated Dog Wipes Lavander hipoalergene vlažne maramice Lavanda 100kom

Šifra proizvoda:18799

Earth rated Dog Wipes Lavander hipoalergene vlažne maramice Lavanda 100kom

890,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Earth Rated® je kanadska kompanija koja proizvodi najbolje kese za izmet i maramice za pse na tržištu. Osnovan 2009. godine,kompanija ima misiju da ponudi visokokvalitetne, inovativne proizvode dizajnirane da pomognu da čišćenje bude manje naporno.

Opis proizvoda:

Maramice sa mirisom lavande, dimenzija 20x20cm i sa ponosom imaju USDA sertifikat od 99% na bio-bazi. Operite lice, šape, stopala i tuširanje psa bez ostavljanja vlažnih ostataka ili neprijatnih mirisa. Kompostira se po završetku radi smanjenja ugljeničnog otiska! Sve što želite za vašeg ljubimca u maramici za pse. Prirodni karite maslac, aloja i kamilica održavaju krzno mekim i luksuznim dok mirišu sveže. Pogodno za najosetljivije štenad. Bez sulfata i alkohola, tako da su dovoljno blagi za svakodnevnu upotrebu.

Nežne i izdržljive ove maramice ne samo da su nežne i hipoalergene ... već su i izuzetno izdržljive i sposobne da izdrže oštre nokte šteneta. Najčešća je svakodnevna upotreba, međutim, kupci takođe vole da koriste naše maramice za pse i posle operacije kada redovno kupanje nije opcija. Volite da budete sa vašim krzenim prijateljem u pokretu?

Prenosivo pakovanje omogućava lako putovanje i održava vaše maramice dodatno vlažnim, čak i dugo nakon otvaranja! Zatvarač od tvrde plastike olakšava izvlačenje jedne brisače odjednom, a zatim zapečaćeno za maksimalnu svežinu.

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti