GEORPLAST Vertigo interaktivna igračka za mačke ø29x5cm 10592
GEORPLAST Vertigo interaktivna igračka za mačke ø29x5cm 10592

Šifra proizvoda:19057

GEORPLAST Vertigo interaktivna igračka za mačke ø29x5cm 10592

890,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

GEORPLAST je poznati italijanski brend opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca.

Opis proizvoda:

Vertigo interaktivna igračka koja će sjajno zabaviti vašu mačku! Tu je loptica u plastičnom postolju sa otvorima i treba je uloviti. Kakva zabava! Igračka je napravljena od kvalitetne plastike. Ima oblik poluzatvorene staze, unutar koje se kreće plastična lopta. Ovo povećava interesovanje za igračku i oduzima mnogo vremena Vašem ljubimcu. Igračka ima neklizajuće dno. Pogodno za igru sa mačkom i razvijanje njenih lovačkih instikata. Igračka je potpuno bezbedna za zdravlje kućnog ljubimca, jer je materijal kvalitetna plastika. Dostupna u više boja.
Dimenzije: ø29x5cm
Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg ljubimca kada se igra s ovom igračkom. Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal:
    • Plastika
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti