Fresh&Clean univerzalni antiparazitski šampon 125ml
Fresh&Clean univerzalni antiparazitski šampon 125ml

Šifra proizvoda:VLL0003

Fresh&Clean univerzalni antiparazitski šampon 125ml

264,00 RSD 242,00 RSD
Ušteda: 22,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Fresh&Clean je brend domaće kompanije Velelek koja se bavi proizvodnjom veterinarskih lekova, suplemenata, masti, kozmetike za kućne ljubimce sa više od 1000 artikala u ponudi.

Opis proizvoda:

Fresh&Clean univerzalni antiparazitski šampon sa mirisom tropskog voća obezbeđuju kvalitetno i dugoročno održavanje dlake kod pasa, sa prevashodnim dejstvom za zaštitu kože psa od infestacije sa ektoparazitima (buve i krpelji). Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake.

Doziranje i način primene: 20-50ml šampona. Primenjuje se spolja na kožu.

Uputstvo za pravilnu upotrebu preparata: Nakvasiti kožu mlakom vodom, da se skine eventualna gruba prljavština. Promućkati šampon pre upotrebe, naneti šampon sunđerom i nežno masirati dok se ne formira bogata pena, masirati uz dlaku da šampon lakše dopre do kože, naročito obratiti pažnju na predeo leđa do repa, pazuha, prepona i nabora na vratu gde se buve najduže zadržavaju. Sačekati 10min da šampon deluje, i nakon toga dobro isprati šampon. Tretman ponoviti za 15 dana.

Sastav:
Aktivna materija: permetrin (cis:trans 25:75)  1 %.
Pomoćne supstance: sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine,cocamide DEA, sodium chloride,disodium laureth semisulphosuccinat, vit. A, vit. E, methyl chloroisothiayolinone, methyl isothiazolinone, miris tropskog voća, prečišćena voda.
Preparat je toksičan za vodene organizme. Može izazvati alergijske reakcije na koži, poželjno je prilikom kupanja životinja nositi zaštitne rukavice i naočare.

Prva pomoć: U slučaju kontakta sa očima isprati pažljivo vodom nekoliko minuta, u slučaju gutanja, isprati usta vodom i popiti veću količinu vode i u slučaju iritacije na koži potražiti pomoć lekara.
Posebna upozorenja: Ovaj proizvod nije lek.

Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25°C.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti