Essential The Jaguar 1.5kg
Essential The Jaguar 1.5kg
Essential The Jaguar 1.5kg
Essential The Jaguar 1.5kg

Šifra proizvoda:ESS1381

Essential The Jaguar 1.5kg

2.897,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

ESSENTIAL je brend hrane za kućne ljubimce iz Velike Britanije. Svaka vreća hrane je ispunjena lokalnim sirovinama i proizvodima: 95% sirovina je uzgojeno, odraslo, ulovljeno ili ubrano u Velikoj Britaniji. Od engleskih reka do velških dolina i sve daleko do škotskih planina i visoravni – jedinstveni sastojci kao što su: meso crvenog jelena lopatara, pastrmke iz reke Avon i mesa čuvenih Gressingham patake čine ESSENTIAL hranu veoma posebnom. Sve recepture su napravljene bez žitarica.

Opis proizvoda:

Posebno formulisana hrana mačiće i odrasle mačke svih veličina i rasa bez žitarica od sveže piletine i pačetine.

Essential The Jaguar je hrana namenjena ishrani odraslih mačaka i mačića svih rasa i veličina. Potrudili smo se da napravimo ne samo hranu koju će Vaša mačka voleti da jede, već i da sirovinski sastav hrane bude onakav kakav bi jela i u prirodi. Uspeli smo da napravimo najukusniji obrok za mačke svih vremena. Napravljena od minimum 95% pačetine iz slobodnog uzgoja iz Gresinghama, regionalne Ross&Kobb piletine, lososa iz Škotske, divlje pastrmke i svežih jaja. Bez ikakve sumnje: ovo je najbolja hrana ikada proizvedena!
BOF princip ( Princip ishrane baziran na ponašanju životinja ) u svojoj suštini ima za cilj održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi životinja tokom čitavog dana. Mi u Essential Foods-u smo uspeli u tome, praveći hranu koja je promenila mnoge živote mačaka i pobrala veliki broj nagrada upravo zahvaljujući činjenici da svojim sastavom održava stabilan nivo insulina u krvi. Za razliku od ostalih hrana na tržištu, The Jaguar nudi posebno veliku nutritivnu vrednost zahvaljujući visokom sadržaju svežih izvora proteina i niskoj temperaturi na kojoj se oni pripremaju. Rezultati koje postižemo potpunim ispunjenjem BOF principa ishrane su prilično impresivni.
Najvažniji sastojci:
Pačetina -  Naša pačetina je iz slobodnog uzgoja Gresingham pataka ( što je takođe i ime kompanije koja nam dostavlja ovu sirovinu )
Piletina – naša Ross&Kobb piletina je iz Engleske
Losos -  losos koji ulazi u sastav naše hrane se uzgaja u ribnjacima „Scottish Atlantic Salmon” i pun je Omega 3 masnih kiselina. Sva tri izvora Omega masnih kiselina ulaze u sastav Essential hrane : ALA., DHA i EPA
Pastrmka - pastrmka u našoj hrani potiče iz reke Avon blizu Salisbura u Engleskoj
Sveža jaja -  sveža jaja su odličan izvor proteina, esencijalnih amino-kiselina i nutritienata Luteina i Holina ( vitamin B )

Kada otvorite prvu vreću Essential the Jaguar  bićete iznenađeni onim što ćete uočiti – svež, prirodan i primamljiv miris, koji će sam po sebi promeniti Vaš pogled na ono što ste mislili da bi obrok za Vašu mačku trebalo da bude. Obećavamo da ćete u roku od 30 dana primetiti poboljšanje, čak i ako je Vaša mačka već u optimalnoj ravnoteži. Sigurni smo da ćete i Vi i Vaša mačka biti u potpunosti zadovoljni sa Essential the Jaguar.

-80% kvalitetnih sirovina životinjskog porekla - piletine, lososa,pastrmke i jaja
-Obogaćena je proteinima, vitaminima i mineralima i sadrži brojne materije koje su odgovorne za dobro zdravlje i imunitet mačaka.
-Oduševiće i najprobirljivije mačke
-Bez GMO i bez žitarica
-Ova hrana predstavlja revoluciju u ishrani kućnih ljubimaca na kojoj će Vam mačka biti zahvalna
-ESSENTIAL je razvijen sa filozofijom da kvalitetne namirnice doprinesu oslobađanju punog potencijala Vaše mačke - kroz postizanje njihovog najuravnoteženijeg  ponašanja i optimalno zdravlje, iz godine u godinu.
-Hrana optimizovana ponašanju - princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani Vaše mačke.

SASTAV: Sveže pripremljena piletina i pačetina bez kostiju, sušena piletina i pačetina, sveže pripremljeni losos i pastrmka, krompir, sveža jaja, slatki krompir, grašak, sveže pripremljena pileće džigerica, pileće mast(2%),pileći sos, alfalfa(lucerka), vlakna graška, lososovo ulje,minerali, vitamin, brusnica, akai, borovnica, jabuka,paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, neven, morske alge, žen-šen, zeleni čaj, đumbir, probiotici.

ANALITIČKI SASTAV: proteini 40%, ulja i masti 20%, vlakna 3%, pepeo 9%

Dodaci po kg. Vitamini: Vit.A ( u obliku retinyl acetata) 26000IU, Vit.D3 300mg. Mikroelementi: Zn Helat amino kiselinski hidrat 580mg, Fe Helat amino kiselinski hidrat 440mg, Mn Helat amino kiselinski hidrat 175mg, Cu Helat amino kiselinski hidrat 45mg, kalijum jodid 0,95mg, natrijum selenit 0,6mg. Amino kiseline: Taurin 2000mg, DL-Metionin 2000mg, L-Karnitin 105mg. Tehnološki dodaci: Probiotici: sadrže E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68: NCIMB 10415) 1 000 000 000 cfu/kg kao pomoć u uspostavljanju, održavanju i oporavku crevne flore mačaka.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Nutritivna svojstva hrane:
    • Bez žitarica
    • Visok sadržaj mesa
  • Ukus:
    • Pačetina
    • Piletina
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti