BIOGANCE White Snow šampon za belu dlaku pasa i mačaka 250ml
BIOGANCE White Snow šampon za belu dlaku pasa i mačaka 250ml

Šifra proizvoda:BG264342

BIOGANCE White Snow šampon za belu dlaku pasa i mačaka 250ml

1.290,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

BIOGANCE je vrhunski francuski brend sredstava za higijenu i negu kućnih ljubimaca, koja je nadahnut prirodom i koji se sastoji samo od organskih i prirodnih sastojaka. BIOGANCE želi našim psima i mačkama da pruži najbolje. To je dinamična i inovativna kompanija koja se oslanja na stručnost i znanje hemičara, farmaceuta i veterinara za najveću dobrobit kućnih ljubimaca.

Opis proizvoda:

Hipoalergeni šampon za pse, mačke i štence kojim ćete ponovo vratiti belu boju krzna sa 98% sastojaka prirodnog porekla.

Vratite ponovo belu boju dlake Vašeg ljubimca sa ovim šamponom!
Biogance White Snow je prirodan aktivni šampon, obogaćen biljnim ekstraktima zove i različka, koji nežno čisti, regeneriše i pomaže osvežavanje prirodne boje dlake Vašeeg ljubimca. Specijalna pH uravnotežena formula za belo i svetlo krzno. Može da se koristi i za štence i za mačke sa belom bojom krzna.
Naročito se preporučuje za sledeće rase pasa: kovrdžavi bišon, tulearski pas, havanski bišon, maletezer, beli labrador, bela pudla, samojed, West Highland Terrier (zapadno-škotski beli terijer.

Ako dlaka Vašeg ljubimca belog krzna ima žuti ton, isprobajte BIOGANCE White Snow šampon za belu dlaku koji osim što čini krzno Vašeg ljubimca belim, čini ga i mekim i sjajnim.

Ključni sastojci ovog i osobine ovog šampona:
-Biljni ekstrakt zove - prirodni kolorant, jaca dlaku i daje joj sjaj, svojim pigmentima izbeljuje krzno.
-Biljni ekstrakt različka - umirujući sastojak,regeneriše i revitalizuje dlaku, neutrališe žutilo.
-Ne sadrži paraben i ostale hemijske dodatke
-pH neutralan
-Hipoalergen šampon
-98% sastojaka prirodnog porekla

Biogance je prva francuska linija za higijenu i negu ljubimaca, direktno inspirisana prirodom i posebno formulisana sa prirodnim i organskim aktivnim sastojcimakoji štite naše ljubimce i životnu sredinu. Ne sadrži parabene, fenoksietanole, životinjska ulja i veštačke boje. Efikasni i prirodni proizvodi neguju krzno ljubimaca i smanjuju rizik od nastanka alergija.

Način upotrebe: Nanesite na vlažno krzno, nežno utrljajte i isperite. Ponovite postupak i sačekajte 2 minuta pre ispiranja. Izbegavajte kontakt sa očima.
 
Zemlja proizvodnje: EU (Francuska)

Proizvođač: BIOGANCE LABORATOIRE, Z.I. Anjou Atlantique - F - 49123, FRANCE

Specifikacije proizvoda:

  • Tip dlake:
    • Svetla (bela) dlaka
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti