TRIXIE Igračka za mačke u obliku jutanih loptica sa zvečkom 5cm (3 kom)
TRIXIE Igračka za mačke u obliku jutanih loptica sa zvečkom 5cm (3 kom)

Šifra proizvoda:TX45818

TRIXIE Igračka za mačke u obliku jutanih loptica sa zvečkom 5cm (3 kom)

474,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Sa ovim lopticama možete da omogućite Vašem ljubimcu da bude razigran, veseo i raspoložen, a uz njega ćete se i Vi zabaviti. Sa ovom igračkom Vaš ljubimac će se zabaviti, to će ga naterati da se kreće, što će doprineti njegovom zdravlju i dugovečnosti. Loptice sadrže zvečku u sredini što će još više razigrati Vašeg ljubimca.

Sve što se pomera je za mačke zanimljivo. Sa ovim lopticama Vašem ljubimcu neće nikad biti dosadno. Materijal loptice omogućava da se loptice bez problema kotrljaju po svakoj površini. Ništa ne pruža više zabave nego igranje sa mačkom. Čak i kada niste kod kuće, igračke unose puno zabave u svakodnevnicu Vaše mačke.

Ovaj set sadrži 3 loptice.

Dimenzije: 5cm (3 kom)

Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg ljubimca kada se igra s ovom igračkom. Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Bež
  • Materijal:
    • Juta
  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti