DUVO Igračka za ptice u obliku 3 kruga od kanapa 43cm bela
DUVO Igračka za ptice u obliku 3 kruga od kanapa 43cm bela

Šifra proizvoda:DV 4745006

DUVO Igračka za ptice u obliku 3 kruga od kanapa 43cm bela

1.506,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Duvo+ je jedan od vodećih brendova opreme za kućne ljubimce u Evropi koji se se odlikuje visokim kvalitetom, beskrekornim dizajnom, i širokim asortimanom, tako da u ovoj paleti proizvoda ćete naći sigurno sve od opreme što Vam treba za Vašeg kućnog ljubimca.

Opis proizvoda:

Igračka za ptice od prirodnih materijala, koja će zabaviti Vašeg pernatog ljubimca satima.

Obezbedite Vašem pernatom ljubimcu da bude razigran, veseo i raspoložen, a uz njega ćete se i Vi zabaviti. U tome svakako mogu da Vam pomognu igračke za ptice, koje su pogodne kako za mlade ptiće, tako i za one veće razigrane ptice.

Vašem pernatom ljubimcu će se sigurno svideti ova igračka za ptice u obliku 3 kruga od kanapa. Ako stavite ovu igračku u kavez Vašeg ljubimca - to će ga zabaviti, naterati ga da se kreće, što će doprineti njegovom zdravlju i dugovečnosti. Ova igračka biće neizostavan dodatak kavezu Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka je napravljena od prirodnih materijala koji su apsolutno sigurni i bezopasni za Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka ima karabin za pričvršćivanje bilo gde u kavezu.

Dimenzije: 43cm

Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg ljubimca kada se igra s ovom igračkom. Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca.

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Bela
  • Materijal:
    • Konopac