DUVO Igračka za ptice od drveta  sa metalnim zvonom na lancu 38cm
DUVO Igračka za ptice od drveta  sa metalnim zvonom na lancu 38cm

Šifra proizvoda:DV 4745031

DUVO Igračka za ptice od drveta sa metalnim zvonom na lancu 38cm

1.113,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Duvo+ je jedan od vodećih brendova opreme za kućne ljubimce u Evropi koji se se odlikuje visokim kvalitetom, beskrekornim dizajnom, i širokim asortimanom, tako da u ovoj paleti proizvoda ćete naći sigurno sve od opreme što Vam treba za Vašeg kućnog ljubimca.

Opis proizvoda:

Igračka za ptice od prirodnih materijala, veselih boja koji će zabaviti Vašeg pernatog ljubimca satima

Ptice posebno vole igračke u boji. Obezbedite Vašem pernatom ljubimcu da bude razigran, veseo i raspoložen, a uz njega ćete se i Vi zabaviti. U tome svakako mogu da Vam pomognu igračke za ptice, koje su pogodne kako za mlade ptiće, tako i za one veće razigrane ptice.

Vašem pernatom ljubimcu će se sigurno svideti ova igračka za ptice od drveta sa metalnim zvonom na dnu, što će dodatno stimulisati Vašeg ljubimca. Ako stavite ovu igračku u kavez Vašeg ljubimca - to će ga zabaviti, naterati ga da se kreće, što će doprineti njegovom zdravlju i dugovečnosti. Ova igračka biće neizostavan dodatak kavezu Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka je napravljena od prirodnih materijala koji su apsolutno sigurni i bezopasni za Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka ima karabin za pričvršćivanje bilo gde u kavezu.

Dimenzije:38cm

Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg ljubimca kada se igra s ovom igračkom. Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca.

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal:
    • Drvo
    • Metal