TRIXIE Igračka za ptice u obliku plastičnih prstenova sa metalnim zvonom na lancu 25cm
TRIXIE Igračka za ptice u obliku plastičnih prstenova sa metalnim zvonom na lancu 25cm

Šifra proizvoda:TX5235

TRIXIE Igračka za ptice u obliku plastičnih prstenova sa metalnim zvonom na lancu 25cm

202,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Jednostavna i zanimljiva igračka za ptice, biće neizostavan dodatak kavezu Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka za ptice koja će zabaviti Vašeg ljubimca, naterati ga da se kreće, što će doprineti njegovom zdravlju i dugovečnosti.

Obezbedite Vašem pernatom ljubimcu da bude razigran, veseo i raspoložen, a uz njega ćete se i Vi zabaviti. U tome svakako mogu da Vam pomognu igračke za ptice, koje su pogodne kako za mlade ptiće, tako i za one veće razigrane ptice.

Vašem pernatom ljubimcu će se sigurno svideti ova igračka u obliku plastičnih prstenova sa metalnim zvonom na lancu. Ako stavite ovu igračku u kaveze Vašeg ljubimca - to će ga zabaviti, naterati ga da se kreće, što će doprineti njegovom zdravlju i dugovečnosti. Ova igračka biće neizostavan dodatak kavezu Vašeg pernatog ljubimca.

Igračka je ima kukicu za pričvršćivanje bilo gde u kavezu.

Dimenzije:25cm

Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg ljubimca kada se igra sa ovom igračkom. Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca.




 

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal:
    • Metal
    • Plastika