VetExpert Specialist šampon za pse 250ml
VetExpert Specialist šampon za pse 250ml

Šifra proizvoda:MD043

VetExpert Specialist šampon za pse 250ml

1.950,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

VetExpert je poznat poljski brend proizvoda za negu, veterinarskih dijeta i suplemenata, koji je dostupan u više od 20 zemalja sveta. Proizvodi ovog brenda su zasnovani na naučnim dokazima, i na taj način obezbeđuju vidljive efekte nakon primene - jače, zdravije i srećnije životinje.

Opis proizvoda:

Dermokozmetički šampon za pse napravljen za negu kože koja je sklona upali izazvanoj bakterijama i gljivicama.
Može se koristiti kao dodatak terapiji kožnih bolesti prouzrokovanoj bakterijama i gljivicama. Čisti kožu i krzno, reguliše pH vrednost kože.
Sastojci šampona nežno pene i pažljivo odabrani sastojci poboljšavaju kvalitet kože i krzna, alantoin ima keratolitičko i regenerativno delovanje, povećava eliminaciju odumrlih slojeva kože. Pantenol ubrzava regeneraciju. Jedinstvena kombinacija hlorheksidina i ketokonazola ima veliku efikasnost u slučajevima bakterijskih i gljivičnih bolesti kože.

Sastav: 3% hlorheksidin, 1% ketokonazol

Doziranje i način korišćenja: Pokvasiti dlaku toplom vodom, pa naneti šampon na dlaku (mali psi sa kratkom dlakom-oko 2 ml, veliki pas duge dlake oko 30 ml, jedna kašičica sadrži 10 ml) i masirati najmanje 5 minuta. Zaštititi oči i uši. Detaljno isprati.

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti