VetExpert Stomaferin Ultra 30ml
VetExpert Stomaferin Ultra 30ml

Šifra proizvoda:L0050

VetExpert Stomaferin Ultra 30ml

1.803,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

VetExpert je poznat poljski brend proizvoda za negu, veterinarskih dijeta i suplemenata, koji je dostupan u više od 20 zemalja sveta. Proizvodi ovog brenda su zasnovani na naučnim dokazima, i na taj način obezbeđuju vidljive efekte nakon primene - jače, zdravije i srećnije životinje.

Opis proizvoda:

Gel za negu desni i zuba kod pasa, smanjuje nastanak plaka, eliminiše loš zadah.

VetExpert Stomaferin Ultra deluje dvosmerno zbog jedinstvene kombinacije dva aktivna sastojka: hlorheksidine i lactopherine. Hlorheksidin smanjuje stvaranje plaka na zubima, pomažući formuli Stomaferin Ultra da direktno reaguje na uzrok problema. Istovremeno, sadržaj laktoferina smanjuje negativne efekte bakterijskih plakova, što može dovesti do upale.

Sastojci: voda, glicerol, laktoferin, hlorheksidin diglukonat, ksantanska guma, kalijum sorbat.

Uputstvo za upotrebu: primeniti direktno na oralnoj sluznici odraslih pasa i mačaka sa tendencijom nakupljanja plaka i denticije kamena. Zahvaljujući posebno formulisanom kompleksu aktivnih sastojaka VetExpert Stomaferin Ultra sprečava vezivanje bakterija za površine zuba, sprečava reprodukciju bakterija i eliminiše loš zadah.

Pomaže u održavanju normalne usne mikroflore, smanjuje ponovno formiranje zubnog kamenca nakon njegovog mehaničkog uklanjanja.

VetExpert Stomaferin Ultra podržava regeneraciju usne sluznice.

Važno: Ne preporučuje se korišćenje Stomaferin Ultra na ranama ili oštećenim područjima sluznice kod životinja sa preosetljivosti na hlorheksidin.

Uputstvo: Nanesite proizvod na oralnu sluznicu u uglu na donjoj vilici (mačka) ili na spoljnoj ili unutrašnju površinu sa udaljenosti od oko 1-2 cm od sluzokože. Protresti pre upotrebe. Ne nanositi direktno na rane ili povređena područja sluzokože.

Koristite 2-4 puta dnevno.

Specifikacije proizvoda: