VIRBAC EpiOtic Losion za čišćenje ušiju pasa 65ml
VIRBAC EpiOtic Losion za čišćenje ušiju pasa 65ml

Šifra proizvoda:L0049

VIRBAC EpiOtic Losion za čišćenje ušiju pasa 65ml

1.440,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Virbac je nezavisna farmaceutska kompanija osnovana 1968. od strane francuskog veterinara, koja je ekskluzivno posvećena zdravlju životinja. Rangirana kao osma kompanija na svetu, Virbac je prisutan u preko 100 zemalja na svetu. U ponudi je široka paleta proizvoda i usluga namenjena veterinarima, farmerima i vlasnicima životinja.

Opis proizvoda:

Losion za rutinsko čišćenje ušnog kanala pasa i mačaka kao i za pripremu ušnog kanala za antimikrobni tretman.

Sredstvo za održavanje osnovne higijene uha kod pasa i mačaka. Novom formulom Epi-Otic-a se postiže izuzetno tolerantno i visoko efikasno čišćenje ušnog kanala.

Salicilna kiselina u asocijaciji sa cerumenolitičkim sistemom potpomaže uklanjanje epitela kao i suvišnog cerumena. Pored toga on isušuje ušni kanal. Sadrži hloroksilenol (PCMX) u asocijaciji sa EDTA (etilendiamintetraacetatna kiselina) potpomaže održavanje mikrobiološke ravnoteže u ušnom kanalu, a u sadejstvu sa monosaharidima ima ključni efekat u onemogućavanju bakterija da se vežu za površinu kože.

VIRBAC Epi-Otic se preporučuje za rutinsko čišćenje ušnog kanala pasa i mačaka kao i za pripremu ušnog kanala za antimikrobni tretman.

Sastav: Salicilna kiselina, PCMX, EDTA

Monosaharidi: ramnoza, galaktoza i manoza, dokusat karbonat i anjonski surfaktant pH

Uputstvo za upotrebu: Odvrnite beli poklopac na vrhu bočice i aplikujte odgovarajuću količinu Epi-Otic-a u ušni kanal. Nakon toga masirajte bazu ušne školjke. Obrišite višak sadržaja pamučnom vatom. Nemojte koristiti štapiće za uši. Epi-Otic, kao i svi preparati sa ovom indikacijom, ne smeju se koristiti u slučaju rupture timpanične membrane.

Upozorenja: Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstva.

Samo za upotrebu u veterini.

Samo za lokalnu upotrebu.

Samo za spoljašnju upotrebu.

Sprečiti kontakt sa očima.

Sprečiti izlaganje preparata temperaturi višoj od 30 stepeni.

Čuvati dalje od dohvata dece.


 

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - mačke:
    • Svi uzrasti
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti