Trixie Denta Fun Igračka za psa u obliku prstena sa mirisom mente 12cm
Trixie Denta Fun Igračka za psa u obliku prstena sa mirisom mente 12cm

Šifra proizvoda:TX33181

Trixie Denta Fun Igračka za psa u obliku prstena sa mirisom mente 12cm

1.240,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Dentalna posebno izdržljiva i otporna igračka u obliku prstena sa mirisom mente.

Posebno izdržljiva i jako otporna igračka u obliku prstena sa spiralama od prirodne gume, garantuje nezaboravnu zabavu a ujedno služi za masažu desni i čišćenje zuba Vašeg ljubimca.
Trixie Denta Fun Igračka za psa u obliku prstena napravljena je od vrlo stabilne prirodne gume, veoma je otporna na habanje pa je Vaš pas teško može uništiti! Oblik igračke olakšava Vašem psu da je zagrize i donese, a istovremeno i masira desni. Ova lopta imi miris mente što takođe doprinosi dentalnoj higijeni. Ova igračka je pogodna za sve rase pasa.

Dimenzije: 12cm

Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima molimo Vas da pratite Vašeg psa kada se igra s ovom igračkom.
Redovno proveravajte da li je igračka oštećena i zamenite igračku ako je oštećena ili ako joj nedostaju delovi, kako biste izbegli potencijalne povrede kod Vašeg ljubimca.

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal:
    • Guma
  • Veličina rase - psi:
    • Sve rase
  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti